Rijeka je ostala praktično brez možnosti za nadaljevanje, saj je v dvoboju zadnjeuvrščenih ekip visoko klonila proti dunajski Austrii in je zdaj na zadnjem mestu s tremi točkami. V domači zasedbi na Rujevici v postavi ni bilo Matica Črnica, igralci Matjaža Keka pa so morali od 41. minute loviti zaostanek, zadel je Dominik Prokop. V drugem delu so domači izenačili, a je že minuto zatem Prokop zadel še enkrat, pozneje pa je Josip Mišić dobil rdeči karton. Minuto zatem je bilo že 1:3, zadel je Tarkan Serbert. Piko na i je postavil Christoph Monschein in posredno zamajal tudi stolček Keka v reški ekipi.

Drugo tekmo te skupine med atenskim AEK-om in Milanom je zaznamoval pretep navijačev pred dvobojem, ko so domači napadli goste iz Italije; na igrišču pa se je končalo brez zadetkov.

Verbič z dvema zadetkoma

V skupini E je vodilna Atalanta gostovala na Cipru pri Apollonu in dolgo vodila, na koncu pa igrala le neodločeno. V prvi postavi sta pri Italijanih začela oba slovenska igralca Josip Ilićič in Jasmin Kurtić, prvi pa je v 35. minuti tudi povedel svojo ekipo v vodstvo. Izkoristil je enajstmetrovko, potem ko je v akciji pred tem prav nad njim prekršek naredil Alef. Takšen izid je ostal vse do četrte minute sodnikovega dodatka, ko je izenačil Emilio Zelaya.

Koebenhavn Benjamina Verbiča je gostil zadnjeuvrščeni Zlin in zmagal s 3:0 ter se povzpel na vrh skupine. Za Dance, Benjamin Verbič je tekmo začel v prvi postavi, je prvi zadel Michael Lüftner, kmalu po začetku drugega dela pa se je med strelce vpisal še slovenski reprezentant, ko je v 49. minuti s strelom od daleč ugnal vratarja Stanislava Dostala. Slovenec je imel tudi zadnjo besedo na tekmi, saj je postavil končni izid 3:0 v sodnikovem dodatku. V drugi tekmi te skupine je Lokomotiva Moskva izgubila s Šeriffom iz Tiraspola z 1:2.