Tokrat vam predstavljamo dve orodji, dva sesalnika, ki svoje delo odlično opravljata, uporabniku pa omogočita hitreje zaključiti večini neprijetno delo. To pa pomeni več časa za prijetnejša opravila ali konjičke, hkrati pa užitke in zadovoljstvo nad višjo ravnjo čistoče, ki jo lahko dosežete samo z odličnim strojem.

Mokro čiščenje

V podjetju Bent Excellent predstavljajo domačo pomoč v obliki kombiniranega stroja za ribanje Lindhaus LW38, s katerim boste z lahkoto očistili vsa trda tla v notranjih in zunanjih prostorih. Primeren je za čiščenje hodnikov, sob, kuhinj ali sanitarij. Na prostem vam hitro očisti teraso, znotraj ga lahko uporabljate tudi za redno čiščenje sanitarij ali spalnic predvsem zaradi njegove okretnosti in nizke višine pralne glave (samo 14 cm). Vanj le nalijete vodo in čistilo, ki nato tečeta na valjčno ščetko, ki se vrti in zriba tla. Sesalni šobi pred in za ščetko umazano vodo ob tem takoj tudi posesata v ločen rezervoar. Rezultat so čista, sijoča in takoj pohodna suha tla.

Suho čiščenje

Naslednji domači pomočnik je namenjen sesanju trdih in tekstilnih površin. To je globinski sesalnik Lindhaus Valzer 5 Hepa, s katerim boste marsikaj postorili hitro in učinkovito. Sesalnik je v osnovi opremljen z globinsko krtačo, s katero bodo vaše preproge in tekstilne obloge že na prvi pogled bolj čiste. S posebno ščetko vam bo iz vzmetnic odlično posesal tudi prah, pršice in lase ali pa vam bo z Bentovimi čistili kemično očistil tekstilne površine. Da vse te posesane stvari tudi ostanejo v sesalniku, poskrbi kar šeststopenjska filtracija (vključno s standardnim filtrom HEPA), ki ohranja zrak v prostorih higienično čist, kar je še posebno primerno za osebe z alergijami. Poleg glave za sesanje trdih tal lahko na sesalnik pritrdite še številne druge že priložene ali opcijske pripomočke, ki tudi domače opravke naredijo prijetne in zanimive.