Prenosen in vzdržljiv

Novost v podjetju Bent excellent in na slovenskem trgu je prenosni stroj Motorscrubber. Z njim je čiščenje težko dostopnih kotov, robov, stopnic in še marsičesa drugega hitro in enostavno. Vodotesni stroj s štirimi urami avtonomije lahko uporabite za pomoč pri generalnih čiščenjih, čiščenju stekel ali celo pod vodo, denimo za robove bazenov. Enostavna menjava različnih ščetk in filcev omogoča fleksibilno čiščenje doma ali profesionalno na terenu.

Avtonomija litijevih baterij

Kombinirani stroji za mokro čiščenje nam že dolgo znajo olajšati čiščenje vseh mogočih talnih oblog. V trgovinah, šolah, industrijskih prostorih in drugod so nepogrešljiva pomoč in edina razumna izbira, ko iščemo najbolj učinkovit in najcenejši način čiščenja.

Ti stroji so običajno opremljeni s svinčevimi akumulatorji, ki zahtevajo posebno pozornost pri ravnanju. V Bentu pa vam po novem ponujamo dva kombinirana čistilna stroja, opremljena z litijevimi baterijami! To pomeni, da lahko stroj uporabljate, kolikor želite, ga polnite, kadar utegnete, in delate z njim tudi, ko se po dveh urah delovanja izprazni, saj omogoča čiščenje tudi priključen na 20-metrski kabel. Baterije brez spominskega učinka so za devet kilogramov lažje od običajnih, tako da stroj lahko dvigne (denimo v prtljažnik) že ena oseba.

S strojem nad nečistočo

Poleg predstavljenih novosti v Bentu najdete cel razpon strojev za čiščenje. V podjetju s 44-letno tradicijo ponujajo profesionalno čistilno opremo za domače ali profesionalne uporabnike. Globinski, vodni, ekstrakcijski ali industrijski sesalniki, strojni pometači ali kombinirani čistilni stroji. Vse to s podporo na terenu po vsej Sloveniji in z lastnim servisom.

Domen Verbič, Bent excellent, d.o.o., Domžale