Agitavit Solutions, ki letos obeležuje 14-letnico delovanja, specializiran pa je za svetovanje, načrtovanje, razvoj in uvedbo informacijskih rešitev ter projektno vodenje, trenutno išče večje število razvijalcev programske opreme. Njihove naloge bodo načrtovanje in razvoj rešitev na Microsoftovi tehnologiji. Novi sodelavci se bodo pridružili hitro rastočemu podjetju, ki je bilo nedavno nominirano za gazelo osrednje Slovenije.

»Ponujamo edinstveno priložnost za razvoj kariere z delom v mednarodnih projektih, uporabo najnovejših tehnologij in konceptov razvoja ter možnostjo sodelovanja z vrhunskimi strokovnjaki na področju razvoja programske opreme,« poudarjajo v podjetju, ki ga uspešno vodi Anka Brus. Prijave kandidatov na naslovu elektronske pošte: zaposlitev@agitavit.si sprejemajo še do 15. oktobra 2017.

Želeni so izkušnje s programiranjem spletnih aplikacij, poznavanje relacijskih baz podatkov, poznavanje .NET platforme in C# ter tehnologij, kot so ASP.NET, .NET, MVC, java script, REST, SQL Server. Kandidati s srednjo, višjo, visoko ali univerzitetno izobrazbo tehnične smeri naj znajo odlično angleško, znanje nemškega jezika je dodatna prednost. V svoji sredini želijo sodelavce, ki so odgovorni, pripravljeni na učenje in nove izzive.

V Agitavit Solutions, kjer naj bi do konca leta imeli že 90 sodelavcev, verjamejo, da so dobri zaposlovalci. To želijo poudariti tudi z rednim merjenjem kakovosti odnosa med zaposlenim in organizacijo v okviru Zlate niti. Podjetje z najrazličnejšimi ukrepi skrbi za razvoj zaposlenih ter ustvarja okolje, ki sodelavce motivira za dolgoročno sodelovanje in soustvarjanje poslovnega uspeha. Zato imajo odprto komunikacijo ter pošten odnos do sodelavcev, spodbujajo medsebojno sodelovanje in pomoč, cenijo predanost, zavzetost, samoiniciativnost in ekipno delo.

»Delo v Agitavitu je zanimivo in dinamično. Vsak projekt je drugačen in zato izzivov nikoli ne manjka,« poudarjajo v podjetju. V povprečju so stari 35 let, sodelavcem pa omogočajo tudi fleksibilni delovni čas in delo od doma, imajo prostor za sproščanje, pripravljajo pa tudi športne piknike, timbildinge, letna srečanja, interne hackathone, zelo aktivno je tudi njihovo športno društvo.

Podjetje je eno redkih, kjer v polni meri živi osebno trenerstvo, ki služi mrežnemu prenosu informacij, življenjskih izkušenj in mehkih veščin komuniciranja. Interno komunikacijo spodbujajo tudi z Agitavitovim družbenim omrežjem, ki poteka prek aplikacije Yammer. Ta zaposlenim omogoča vsakodnevno sproščeno izmenjavo informacij.

Ker se pristopi pri delu nenehno spreminjajo, znanje pa hitro nadgrajuje, v raziskave in razvoj vložijo vsaj 10 odstotkov prihodkov od prometa. Za prenos specifičnih znanj organizirajo tedenska interna izobraževanja, na katerih zaposleni predstavljajo svoje izkušnje s projektov ali pa dogodkov in izobraževanj, ki so jih obiskali zunaj podjetja. Ker več kot 71 odstotkov prometa ustvarijo na tujih trgih, največ sicer na nemškem, v Agitavitu nadaljujejo interno izpopolnjevanje angleščine in nemščine.