Skupina TPV je razvojni dobavitelj avtomobilski industriji, ki razvija in proizvaja izdelke za najzahtevnejše proizvajalce vozil in njihove najprestižnejše blagovne znamke, kot so BMW, Mercedez Benz, Rolls Royce, Jaguar, Renault, Volvo... Zanje razvijajo produkte, ki pomembno vplivajo na vozno dinamiko, varnost, ekološkost in udobje pri vožnji.

V zadnjem obdobju se aktivno vključujejo tudi na področje avtomatizacije interne logistike, kjer s celostnimi rešitvami in avtomatsko vodenimi vozili iz lastnega razvoja uspešno osvajajo nove trge.

Skupina TPV deluje na petih lokacijah v Sloveniji in eni v Srbiji. Njene dejavnosti poleg razvoja in proizvodnje opreme vozil segajo tudi na področje prodaje in servisa vozil (TPV Avto) ter razvoja in proizvodnje lahkih tovornih prikolic (TPV Prikolice).

V svoj prijeten in profesionalen tim vabijo osebe, ki želijo s svojim znanjem in osebnim karakterjem uspeti, ter prispevati k skupnemu doseganju ciljev podjetja. Če imate potrebne izkušnje, znanje, in pogum, se pridružite inovativni in ambiciozni ekipi, ki je za svojo inovativnost prejela tudi številna priznanja. Področja, kjer iščejo nove kadre, so:

Področje avtomatizacije proizvodnje in strojegradnje

Če je programiranje vaša strast in avtomatizacija vaš izziv, ste pravi za delovno mesto Projektant – programer avtomatizacije v oddelku AGV (avtomatsko vodena vozila), katerega naloge so: načrtovanje, definiranje, razvijanje, izdelava, programiranje, implementacija sistemov v logistiki z AGV, spremljanje in apliciranje ustreznih tehničnih direktiv ter standardov in pravil na področju izdelave samovozečih vozil, sodelovanje ter vodenje postopka razvoja avtomatiziranih avtonomnih vozil.

Projektant mora dobro poznati programiranje v programskem jeziku LabView, imeti znanja v programih za simulacijo, za izdelava elektro načrtov v E-PLAN-u ter osnovno znanje iz 3D modelov, 2D načrte, kosovnice in sestavnice strojev. Zahtevano je dobro poznavanje Solid worksa ali CATIE, zaželene izkušnje iz WMS, MES, komunikacijskih protokolov.

Zahtevana formalna izobrazba: VII. ali VI. stopnja smeri: univ. dipl. inženir elektrotehnike, univ. dipl. inž. elektrotehnike za industrijsko elektroniko, univ. dipl. inženir mehatronike, inženir elektrotehnike, inženir elektrotehnike za industrijsko elektroniko.

Področje strojegradnje

Na področju strojegradnje iščejo novega sodelavca na delovnem mestu Samostojni projektant strojegradnje. Naloge samostojnega projektanta strojegradnje so samostojno ali skupinsko projektiranje strojev in naprav za preoblikovanje cevi, žic, vpenjalnih priprav, varilnih celic in izdelava kosovnic. Projektant mora pripraviti 3D modele, 2D načrte, kosovnice in sestavnice kompletne linije – stroja. Zahtevano je dobro poznavanje programa Solid works ali CATIA, zaželene so izkušnje iz področja orodjarstva in strojegradnje.

Zahtevana formalna izobrazba: VII. ali VI. stopnja izobrazbe smeri strojništvo/mehatronika.

Področje tehnologije

Na področju tehnologije iščejo Proizvodne tehnologe za poslovni enoti Velika Loka in Suhor. Proizvodni tehnologi delujejo v dinamičnem, inovativnem in razvojnem timu, ki nudi veliko priložnosti za strokovni in osebni razvoj. Osnovne naloge tehnologa so analiziranje razvojne in projektne dokumentacije, sodelovanje pri uvajanju projektov, zasnova in projektiranje tehnologij izdelave izdelkov ter opreme in postavljanje tehnoloških zahtev za orodja ter ostale naloge, ki povezujejo tehnologijo izdelave izdelkov.

Proizvodni tehnolog mora biti inovativen ter imeti smisel in občutek za načrtovanje, stalno izboljševanje in optimiranje proizvodnih procesov. Zaželeno je poznavanje računalniških programov za konstruiranje: Catia/Autocad.

Zahtevana formalna izobrazba je VII. ali VI. stopnja strojništva.

Področje vzdrževanja

Na področju vzdrževanja iščejo nove sodelavce, na poslovnih enotah Velika Loka, Novo mesto in Suhor. Izbrani kandidat bo odgovoren za pravočasno in kakovostno izvajanje vzdrževanj strojev in opreme (preventiva, kurativa) ter sodelovanje pri ostalih delih in nalogah, s ciljem stalnega izboljševanja. Delo je izmensko in zahteva tudi prilagajanje situacijam.

Zahtevana formalna izobrazba je najmanj VI. stopnja tehnične smeri elektronik ali mehatronik s poudarkom na dobrem poznavanju področij:

senzorika

pnevmatikae

upravljanje z roboti in programiranje

nastavitve strojev in orodij

MIG/MAG in uporovno varjenje

diagnostika in odpravljanje težav na nizko napetostnih sistemih

Delovne izkušnje na omenjenih področjih, dobro znanje angleškega jezika ter delo z računalnikom (office) so dodatna prednost.

Bodočim novim sodelavcem na vseh navedenih področjih nudijo:

zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim delom 6 mesecev,

mentoriranje ob novi zaposlitvi, skladno s pripravljenimi programi usposabljanja,

načrtovanje in spremljanje kariernega razvoja,

dinamično in kreativno delo,

prijetno in vzpodbudno delovno okolje,

nagrajevanje po rezultatih,

ciljno usmerjena izobraževanja za doseganje kompetenc,

priložnost, da izrazite svojo izvirnost in inovativnost.

Več informacij je na njihovi spletni strani www.tpv.si.