Geberit, vodilni inovator na področju sanitarne tehnike, se zaveda, kako je poleg higiene pomemben tudi dizajn, zato ponuja elegantne rešitve za breznivojske pršne prostore, ki predstavljajo enega največjih trendov v moderni kopalnici. Prav posebno doživetje Geberit ponuja z inovacijo – novo površino za prhanje Geberit Setaplano. Talna pršna plošča je preprosta in elegantna, tako da polepša vsako kopalnico, poleg tega zaradi enakega nivoja s tlemi omogoča popolno svobodo pri opremljanju.

Higienična in nedrseča površina

Očarala vas bo na prvi pogled in na prvi dotik. Narejena je namreč iz posebne mineralne mase, zaradi katere je površina svilnato mehka in ne drsi. Hkrati pa je izjemno higienična, saj zelo odporna površina brez por in robov omogoča enostavno čiščenje, poseben lovilec las pa poskrbi, da je zamašitev odtoka le še preteklost. Pršna plošča omogoča popolno svobodo pri opremljanju kopalnice, saj ne omejuje razporeditve z robovi, odtok pa je postavljen ob rob plošče, kar daje več prostora za gibanje in preprečuje zastajanje vode. S pomočjo Geberitove pametne rešitve se med prhanjem počutite kot v prestižnem spaju ali kot v elegantnem bungalovu na rajskem otoku.

Manj dela za inštalaterje

Nova talna pršna plošča Geberit Setaplano navdušuje tudi inštalaterje. Medtem ko običajni vgradni seti za breznivojske površine za prhanje včasih obsegajo do 90 posameznih delov, pa je njihovo število pri novi površini za prhanje Geberit Setaplano omejeno na minimum. Drugače povedano: čim več sestavnih delov Geberit sestavi vnaprej v tovarni. Manj delov pa zagotavlja veliko prednosti pri gradnji: razpored delov na kraju samem je hitro pripravljen, zato se skrajša potreben čas vgradnje. Geberit tako resnično olajša in pospeši postopek gradnje ali prenove kopalnice.

Otipajte novo pršno ploščo v Geberitovem razstavnem salonu

Novo pršno ploščo Geberit Setaplano si lahko ogledate in otipate v novem Geberitovem razstavnem salonu v Geberitovih poslovnih prostorih na Leskoškovi ulici 9e blizu BTC-ja. Salon lahko obiščete vsak delovni dan med 9. in 16. uro, kjer vam bodo za nasvet in priporočilo na voljo Geberitovi strokovni svetovalci. Najavite se na telefonsko številko 01/586 22 00.