Poletje je čas, ko si naše misli dovolijo odplavati na skrivni otok in tam ostati tudi kako poletno noč ali dan. Je čas, ko si v sproščenem, prijetnem okolju znamo vzeti čas zase in se ob svoji najboljši knjigi zatopimo v živahne zgodbe namišljenih junakov. In je čas, ko nam dovolite, da v vaše zgodbe zaidemo tudi mi, ustvarjalci vsebin v medijski družbi Dnevnik, d. d. Kjerkoli in kadarkoli si lahko izberete obliko, v kateri vam postrežemo z zanimivimi zgodbami, pogledi znanih uspešnih osebnosti oziroma vam ponudimo sproščen ugankarski kolaž z lažjimi in tršimi orehi. Časopis Dnevnik, tednik Nedeljski dnevnik, ugankarske revije Razvedrilo, spletni portal Dnevnik.si ali mobilna aplikacija Dnevniks.si – izberite sami. Nagrade za letošnje skupno poletno druženje pa vam podelimo mi.

Med vsemi, ki boste v enem tednu prebrali vsaj en zaklenjen članek na Dnevnik.si, bomo vsak ponedeljek izžrebali pet srečnežev, ki bodo prejeli po 40 EUR. Ne zamudite – prvo žrebanje opravimo 26. junija 2017, informacijo o dobitku bodo srečneži prejeli na svoj elektronski naslov. Oglasiti se nam morate v enem mesecu od prejema obvestila – verjamemo, da to ne bo težava. Ampak to še ni vse. Poleg vseh sodelujočih v tedenskih žrebanjih v končnem žrebanju v ponedeljek, 25. septembra 2017, sodelujete tudi vsi bralci tiskanih izdaj s posebnimi kuponi, ki jih lahko najdete v izbranih izdajah časopisa Dnevnik in Nedeljski dnevnik ter revijah Razvedrilo. Več poslanih kuponov, več možnosti za dobitek. Več o pravilih in pogojih Velike poletne nagradne igre Dnevnika si lahko preberete tukaj.

Letošnje poletje bo vsekakor neponovljivo. Z malo sreče pa si ga boste za vedno zapomnili. In lepi spomini so tisti pravi protistrup za dneve, ko ne gre vse po naših željah. Registrirajte se brezplačno tukaj in enostavno uživajte v naši družbi. Kjerkoli, kadarkoli, kakorkoli.

Dnevnik, d. d.