Od kandidatov za .NET programerja želijo, da imajo najmanj tri leta izkušenj s področja razvoja spletnih aplikacij, dobro poznavanje HTML in Java Script, poznavanje C#, ASP.NET, MVC, da imajo veliko željo po izpopolnjevanju in certificiranju, ter radi delajo v timu. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati, ki že imajo katerega od Microsoft certifikatov. Izbranega kandidata bodo zaposlili za nedoločen čas s šestmesečno preizkusno dobo.

Izbrani kandidat bo imel možnost tudi izpopolnjevanja v tujini. Prijave kandidatov s podrobnim opisom dosedanjih delovnih izkušenj sprejemajo na zaposlitev@kompas-xnet.si.

»Imamo vrhunske specialiste za posamezne Microsoftove tehnologije, od katerih se nekateri uvrščajo v sam vrh specialistov celo v evropskem in svetovnem merilu: eden med njimi sodi med samo tri specialiste na svetu glede na svoje kompetence, mnoge knjige drugega boste našli na lestvici desetih najbolje prodajanih knjig na Amazonu. V ekipi imamo kar šest specialistov, ki jim je Microsoft podelil častni naziv MVP – Microsoft most valuable professional, v Sloveniji jih je vsega skupaj samo petnajst,« našteva Branka Slinkar, direktorica Kompas Xnet, ki je bil v izboru Zlata nit 2016 vnovič med finalisti v kategoriji mala podjetja. jpš