Po tekmi je prišlo do skupinskega pretepa, v kateremjo je najbolj skupil grški reprezentant Yannis Gianniotas. V redko videnem incidentu, ki sta ga zakuhala soigralca pri Romi Edin Džeko in Kostas Manolas, je pomočnik domačega selektorja Mehmeda Baždarevića, Francoz Stephane Gilli, grškega reprezentanta najprej brcnil nato pa še udaril v obraz in mu pri tem izbil dva zoba.

Po tekmi so sledile obtožbe z obeh strani. Baždarević se je obregnil ob grobo igro Grkov, medtem ko je goste močno zmotilo, da so domači navijači pred tekmo izžvižgali njihovo himno. Žvižgi naj bi bili vračilo za incidente na prvi medsebojni tekmi v Pireju, kjer so domači navijači poskušali napasti gostujoče, na tribunah pa tudi razvili transparent z napisom »Nož, žica, Srebrenica«.

»Vedeli smo, da bodo Grki igrali umazano. Na koncu sta dva naša nogometaša pristala v bolnišnici. Če bi bil sodnik normalen, bi nam moral dosoditi vsaj dve enajstmetrovki, kar bi zadostovalo za zmago,« je bil kritičen Baždarević.

Incidenti pa niso bili le na igrišču, temveč tudi na tribunah. Domači navijači so hoteli obračunati z grškimi, a je resnejši navijaški stik preprečila policija.