Čeprav so tabloidi že nekaj let namigovali, da sta par, ju ni bilo nikoli razen na uradnih prireditvah mogoče videti skupaj. Do minulega tedna, ko sta skupaj šla na večerjo. To se je zdelo nenavadno, še posebno zato, ker igralka denimo ne skriva svoje hčere Suri in njene fotografije radostno objavlja na instagramu. Zakaj bi torej skrivala fanta?

Razlog je v tem, da je po ločitvi od Toma Cruisa podpisala sporazum, v katerem je tudi zapisano, da se pet let po ločitvi v javnosti ne bo pojavila z drugim moškim, sicer bo izgubila pet milijonov dolarjev odpravnine. Ločila sta se leta 2012, in ker je od tedaj minilo ravno pet let, igralka ni odlašala in je svojega dolgoletnega prijatelja nemudoma odpeljala na večerjo. Par naj bi bila že od leta 2013, vmes so se pojavile celo špekulacije, da sta se skrivaj poročila. Svojo skrivnost pa ima tudi Foxx. Je oče dveh hčera, 22-letne Corrine in sedemletne Annalise, za kateri pa ni nikoli izdal, kdo sta njuni materi.

Medtem ko bo Katie Holmes lahko malce lažje zadihala v svojem romantičnem razmerju, je Tom Cruise že našel naslednjo ženo: z 28-letno igralko Venesso Kirby načrtujeta poroko.