»Hišni sejem je priložnost za časovno tako rekoč neomejeno pridobivanje potrebnih informacij naših končnih kupcev, inštalaterjev, projektantov, arhitektov in še koga, ki sodeluje v tej verigi. Lahko pridejo posamično ali skupaj kot tim, saj je tu nenazadnje tudi priložnost za izmenjavo odprtih vprašanj, uporabniških izkušenj in strokovnih nasvetov. Za nas so to vse pomembne povratne informacije in priložnost, da zainteresiranim še obširneje predstavimo našo ponudbo in razložimo tudi podrobnosti,« pravi Aleš Pirc.

Letos so kot novost predstavili stenski model klimatske naprave najvišjega razreda Luxury z oznako MSZ-LN z najsodobnejšo tehniko filtracije zraka, izjemnim izkoristkom energije, vgrajenim modulom Wi-Fi in modernim dizajnom v štirih barvah. Na ogled je bila seveda tudi vsa široka paleta ostalih modelov klimatskih naprav Mitsubishi Electric za vse potrebe, okuse in želje. Posebno pozornost so namenili tudi predstavitvi toplotnih črpalk Mitsubishi Electric. Za te naprave namreč običajno garancijo v imenu podjetja Ream podaljšujejo kar na pet let. Kot poudarjajo, ni dovolj izdelek prodati. Zato omogočajo tudi ustrezno montažo, vzdrževanje in druge kakovostne servisne storitve z izkušenimi in usposobljenimi serviserji.

In če ste njihov tokratni hišni sejem zamudili, jih še vedno lahko obiščete kateri koli delovni dan v letu, saj zagotavljajo, da si bodo prav tako vzeli čas samo za vas. Kajti pravijo, da so več kot le dobavitelj in prodajalec! (ktm)