Dragić je v statistiko vpisal še ukradeno žogo in eno blokado, s 33 točkami pa le za eno zgrešil rekord sezone. Dosegel je pet trojk, kar je največ po 6. februarju, prav tako pa je dosegel 30 točk ali več že na šesti tekmi v tej sezoni. Bil je neustavljiv, za nasprotnike pa se je zdelo, kot da ga ne upajo kriti. Tridesetletnik je tokrat iz igre metal 11-18 in navdušil gledalce v dvorani AmericanAirlines Arena, ki so mu med izvajanjem prostih metov v tretji četrtini začeli skandirati »MVP, MVP«.

Slovenski košarkar si je sicer pred štirimi dnevi poškodoval oko na tekmi proti Torontu, potem ko ga je že v prvi minuti tekme s komolcem zadel Cory Joseph. »Moje oko je v redu, vsaj tako dolgo, dokler spet ne prejmem kakšnega udarca,« je po tekmi povedal Dragić, ki pa se tudi na tej tekmi ni uspel izogniti udarcem. V zadnji četrtini ga je nasprotnik zadel v usta in pljunil je nekaj krvi.

»Še sodnik je rekel, 'videl sem', pa sem mu odvrnil, zakaj pa nisi piskal?« je razkril Dragić in poudaril, da mora ekipa zdaj nadaljevati pozitivni niz zmag. Pod košem mu je tokrat izdatno pomagal center Hassan Whiteside, ki je v statistiko vnesel dvojnega dvojčka z 20 točkami in 17 ujetimi žogami, rezervist Wayne Ellington pa je prispeval 19 točk.