Drugo mesto so osvojili Norvežani (1078,5), ki so se do srebra prebili, potem ko so bili po prvi seriji četrti, bron pa je pripadel Avstriji (1068,9). Četrto mesto je zasedla Nemčija, Slovenija pa je bila v postavi Jurij Tepeš, Anže Lanišek, Jernej Damjan in Peter Prevc s peta (941,6). Za slovenskimi orli so zaostali Finci, ki so bili šesti, sedmo mesto pa sta si razdelili ekipi Japonske in Češke, medtem ko so Rusi, Švicarji, Američani in Kazahstanci obstali v prvi seriji.

»Skoki so bili dobri, saj so bile razmere v drugi seriji zelo težke, kljub temu smo vsi skupaj pokazali tisto, česar smo trenutno sposobni, vodilne ekipe so bile danes boljše od nas,« je po ekipni tekmi nastope Slovencev v pogovoru za TV Slovenija ocenil Peter Prevc.

Na tem prvenstvu je osvojil četrto mesto v ekipni mešani tekmi, peto v ekipni, ter deveto in enajsto na posamičnih tekmah. »To svetovno prvenstvo je nekakšen odsev celotne sezone, ko so se mi v skoke prikradle napake. Rečem lahko, da na SP nisem pustil večjega pečata. Zdaj me čakajo novi izzivi, zanimivo bo, saj nas čaka še norveška turneja, bomo videli,« je po zaključenem prvenstvu še dejal najstarejši od bratov Prevc.