Med drugim bo programiral v programu C++ ali Delphi za avtomobilsko industrijo ter komunikacijske protokole za zajem podatkov, njegova naloga bo tudi programiranje prikaza merilnih količin, podatkov, nastavitev, sodeloval bo tudi z inženirji naročnika.

Želena znanja, izkušnje in kompetence poleg dobrega znanja angleščine in želje po timskem delu so najmanj 1. bolonjska stopnja ali VSŠ študij računalništva, dobro poznavanje objektno orientirane zasnove SW, podatkovnih struktur in algoritmov, izkušnje s postavljanjem arhitekture SW ter izkušnje z Mercurial ali GIT obvladovanjem različic, inženirski entuziazem, pričakujejo pa tudi pozitiven pristop, samoiniciativnost, kreativnost in nore ideje.

Podjetje ponuja odlično delovno vzdušje, jasne cilje, sodelovanje pri razvoju inovativnih visokotehnoloških produktov, sodobno opremljene prostore z najnovejšo tehnologijo in orodji, stik z največjimi svetovnimi agencijami in podjetji v avtomobilski, vojaški in drugih industrijah. Po enem leto bo sodelavec dobil priložnost za zaposlitev za nedoločen čas, možnost soudeležbe pri dobičku in vstopa v lastniško strukturo. Kandidati, ki izpolnjujejo pogoje, naj prijavo oddajo na zaposlitvenem portalu www.competo.jobs. Izbranega kandidata bodo zaposlili takoj, za več informacij pa lahko vprašanja pošljete na miha.novak@competo.si

V DEWESoftu najbolj potrebujejo in bodo še letos zaposlili programerje, delavce v proizvodnji, v umerjanju in logistiki. Nameravajo pa zaposliti tudi vodjo projektov.