Razred energijske učinkovitosti – A: prihranimo kar 60 odstotkov več energije kot s katerim koli drugim visokozmogljivim sesalnikom Rowenta (2200 W). Učinkovitost sesanja na preprogah – A: merjenje učinkovitosti odstranjevanja prahu s pomočjo glavne sesalne glave. Učinkovitost sesanja na gladkih površinah – A: testiranje s pomočjo sesalnega nastavka za reže. Merjenje stopnje emisije prahu – A: zahvaljujoč trem stopnjam filtracije in zadržanju 99,99 odstotka prašnih delcev.

Sesalnik Silence Force 4A RO6477 s samo 64 dB (A) v tihem načinu delovanja in 66 dB (A) na najvišji stopnji zagotavlja neprekosljivo udobnost uporabe. Silence Force™ 4A je eden najtišjih sesalnikov z vrečko z učinkovitostjo 4A. K zmanjšanju hrupa prispevajo trije ključni elementi: edinstveno vzmetenje motorja, ki zmanjšuje vibracije, akustična pena, ki zmanjša hrup, in oprema Silence z novo sesalno glavo, ki optimira pretok zraka.

Da je Rowenta razvila tehnološko in oblikovno resnično popoln sesalnik, je dokazal tudi neodvisni primerjalni test ZPS, kjer je med 17 testiranimi sesalniki model Silence Force 4A RO6477 postal absolutni zmagovalec. Sesalnik je na voljo v prodajalnah Big Bang. (ktm)