Samostojno bo vodil prodajne in tržne aktivnosti, skrbel za izvedbo projektov ter komunikacijo s poslovnimi partnerji ter strankami, pa tudi za vodenje CRM. V Mikrografiji, ki zadnja leta ustvarja dobrih 4,5 milijona evrov prihodkov, trenutno pa zaposluje 70 ljudi, mu bodo poleg možnosti zaposlitve za nedoločen čas po opravljenem polletnem poskusnem obdobju zagotovili urejeno delovno okolje, kreativno in dinamično delo s prav takimi sodelavci ter kontinuirano dodatno izobraževanje.

V svojo delovno sredino bodo sprejeli odgovorno osebo z veseljem do dela s strankami in pozitivno naravnanostjo, z visoko izobrazbo ekonomske, družboslovne ali druge ustrezne smeri z vsaj dvema letoma delovnih izkušenj v prodaji ali komerciali IT storitev ali produktov, ki je ciljno usmerjena ter osredotočena na rezultat, zna odlično ustno in pisno komunicirati v hrvaščini in angleščini, zaželeno je tudi znanje nemščine ter odlično obvlada Office orodja, ob čemer je nujno, da ima zelo dobre organizacijske sposobnosti. Zaželeno je tudi poznavanje segmenta poslovnih IT rešitev (digitalizacija, dokumentni sistemi, e-hramba, optično prepoznavanje znakov).

Kandidati naj prošnje z motivacijskim pismom pošljejo na e-elektronski naslov damjana.pirnar@mikrografija najpozneje do konca leta. Z izbranimi kandidati bodo pogovore začeli v sredini decembra, predvidoma bodo z najboljšimi imeli dva razgovora, novega sodelavca oziroma sodelavko pa zaposlili februarja 2016.