Ekipa je razvila program Zebra BI – pameten dodatek za Excel, s katerim so napredne poslovne prezentacije, nadzorne plošče in poročila narejeni v samo nekaj klikih. Podjetje deluje globalno, s strankami, kot so Coca-Cola, Heineken, Roche, SanofiAventis, Volvo Bus, Telekom Srbije, nedavno pa je bil program Zebra BI uvrščen na lestvico CIOReview Top 20 Data Visualization Solutions.

Od kandidatov/kandidatk pričakujejo izkušnje z razvojem na Windows platformi (C#, Visual Studio, .NET, WPF) ali za splet, dobro poznavanje konceptov objektno usmerjenega programiranja, aktivno znanje angleščine, zanimanje za področje vizualizacije podatkov, dober občutek za uporabniški vmesnik in uporabniško izkušnjo, natančnost, sistematičnost in sodelovanje v timu.

Prednosti so dobro poznavanje Excela ter izkušnje s programiranjem za internet (JavaScript, HTML, CSS), ter izkušnje z inštalacijo programov v enterprise okoljih. Prijave v angleščini sprejemajo na e-naslov info@zebra.bi do 19. 2. 2016. Več informacij na: https://zebra.bi/zaposlitev/.