Funkcionalni in estetski dodatek

Kot pionir podometnega splakovalnika, ki je že praznoval pol stoletja, je Geberit vzporedno zasnoval tudi primerne aktivirne tipke za steno. Tehnologija in dizajn aktivirnih tipk sta danes zgodba zase, ena Geberitovih glavnih zvezd med njimi pa je Sigma 70. S svojo lebdečo eleganco in minimalistično obliko je popoln funkcionalni in estetski dodatek moderne kopalnice. Izredno tanka tipka je rahlo odmaknjena od stene, zato je videti, kot da peresno lahko lebdi, za njeno aktiviranje pa je zaradi servotehnologije dovolj že povsem rahel pritisk.

Unikaten dizajn za sodoben način bivanja

Aktivirna tipka Sigma 70 se popolnoma prilega sodobnemu načinu bivanja in uporabe kopalnice. Njena premišljena oblika izraža brezčasno eleganco. Unikaten dizajn brez gumbov in lebdeča oblika brez robov olajšata tudi čiščenje. Tipka Geberit Sigma70 prihaja v dveh izvedbah: v steklu ali nerjavnem jeklu. Na voljo je v štirih barvnih različicah, ki se podajo v vsako kopalnico, tako da boste brez težav izbrali pravo. Sigma 70 je oblikovalski presežek izpod rok oblikovalca Christopha Behlinga in bo gotovo spremenila vašo kopalnico v pravo elegantno umetnino. Christoph Behling je zaslovel kot oblikovalec ročnih ur TAG Heuer, delal pa je tudi z mnogimi drugimi znanimi imeni.

Varčevanje z vodo in lahko vzdrževanje

Z vgradnjo Geberitove tipke boste pomagali tudi okolju, saj vam Sigma 70 tako kot večina Geberitovih tipk z dvokoličinskim splakovanjem s tremi ali šestimi litri vode pomaga varčevati z vodo. Tudi vzdrževanje podometnega splakovalnika poteka prek aktivirne tipke – povsem enostavno jo lahko snamete in tako pridobite prostoren dostop do splakovalnika za potrebno vzdrževanje.