Na bencinskem servisu OMV Grosuplje Cikava se je odvilo prvo novinarsko tekmovanje v pripravi sendvičev, ki se ga je udeležilo osem medijskih ekip. Predstavniki sedme sile so tudi tokrat dokazali, da premorejo ogromno domišljije, saj so iz kakovostnih sestavin ustvarili številne nove kombinacije, ki so hitro izginile s pladnjev.

V strokovni komisiji tudi zmagovalec šova Masterchef

Strokovna komisija, ki so jo sestavljali zmagovalec šova Masterchef Slovenija Sašo Miljuševič, vodja oddelka gastronomije pri OMV Slovenija Boštjan Vovk in pekovski strokovnjak Rok Kejžar, je po napetem boju odločila, da je zmagala ekipa Dnevnika s sendvičem Viva šut, drugo mesto pa sta si delila Ekipa SN in Avto fokus.

Navdihnil jo je sin, njega pa močna želja po zmagi

»Ko sva izbirala sestavine za zmagovalni sendvič, sem imela v mislih osemletnega sina Aleksandra, ki je že pravi gurman. Pri njegovem sendviču igrajo vlogo tako sestavine kot kruh. Pekarna Hlebček nam je dala res raznoliko izbiro kruha, OMV pa okusne sestavine, ki so naredile najin sendvič zmagovalen. Sendvič bo ostal na prodajnih policah ponudbe Viva, jaz pa sem ga posvetila sinu,« je bila navdušena nad zmago Andreja Podlogar.

»Takšna tekmovanja so res fantastična. Do zdaj sem jih spremljal le po televiziji, danes pa sem imel čast postati del tega šova. Dogodek je bil poln smeha in tudi zdravega rivalstva. Največjo konkurenco sva videla v ekipi Radia 1, ampak na koncu je očitno prevladala tudi moja močna želja po zmagi. Ime sendviča Viva šut izhaja iz njegovih sestavin in angleške besede, tako bi lahko po domače rekli tudi sendvič s pršutom, ki zadene,« je v smehu povedal Anže Furlan.

Zmagovalni sendvič na voljo na servisih OMV

Kako izviren je bil zmagovalni par pri ustvarjanju novega sendviča, se boste lahko na bencinskih servisih OMV s ponudbo Viva prepričali tudi sami, saj bo sendvič Viva šut postal v kratkem del ponudbe Viva. ir