Vedno urejena omara

Še en način, kako boste lahko svoje dodatke našli prej, kot rečete Armani: preprosto jih obesite na obešalnike, saj so izjemno vsestranski za organiziranje in razpostavljanje. Pred velikim večerom v nočnem klubu boste preprosto pograbili torbico, ki se bo skladala z vašo podobo, in že boste na poti v zabaven večer. Namesto da bi šale in rute iskali med kupom oblačil, jih raje obesite! Tako jih boste enostavno našli in uporabili, hkrati pa obešalnik ne bo le sprostil več prostora v vaši omari, temveč tudi poskrbel, da bodo še naprej v odličnem stanju. Ste siti iskanja pasov v vrvežu in direndaju natrpane omare, polne navlake? Veliko lažje jih boste našli, če jih boste obesili na nekaj kljukic obešalnika. Obesite lahko tudi ogrlice in se izognete vozlom in zmešnjavi.

Kuhinjski pripomočki

Obešalniki so odlični za kuhinjo, saj lahko nanje obesite malodane vse: od loncev, ponev in podstavkov do kuhinjskih brisač. S tem boste ustvarili dodaten prostor v vaših kuhinjskih omaricah ter poskrbeli za urejen videz prostora. Če najdete primeren dekorativni obešalnik, lahko ustvarite pravcati pravljični kavni ali čajni kotiček. Obesite svoje najbolj srčkane skodelice, da bodo na ogled tako vam kot tudi obiskovalcem, ter razstavite elegantne čajnike.

Nered v domu

Za vedno recite ne neredu ter najdite nove prostore za shranjevanje. Skrijte desko za likanje tako, da jo obesite na obešalnik na zidu ali v omari. Imeli boste urejeno sobo, ki bo še vedno videti ljubka in elegantna. Vedno iščete vrtno orodje, ki ga tisti hip potrebujete? Preprosto uporabite kljukice obešalnika, da boste imeli potrebno orodje vedno na očeh in pri roki. Tudi v otroški sobi je obešalnik priročen za obešanje drobnarij in igrač.

Umetniški izdelki

Ni nujno, da obešalnike uporabite le za kaj praktičnega – z njihovo pomočjo lahko ustvarite tudi povsem dekorativen dodatek. Preprosto dodajte nekaj rož ali fotografij, bleščic ali gumbov in obešalnik boste preoblikovali v svež in lep okras. Obešalnike lahko uporabite tudi tako, da nanje razobesite svoje umetniške kreacije. Naredite kolaž po vaši meri in ustvarite nekaj eklektičnega.