Klimatska naprava je nepogrešljiva naprava sodobne družbe, saj nam ponuja ugodje, ki ga z Daikin Comfort le občutimo, ne pa tudi slišimo. Naprava je izredno tiha, deluje le z glasnostjo 19 dB in je tako primerna tudi za spalne prostore. Tihega delovanja zunanje enote bodo veseli predvsem vaši sosedi v vročih poletjih, ko stanovanje hladimo tudi v nočnem času.

Izredno varčna naprava

Daikin Comfort je izredno varčna naprava, saj ima razred energijske učinkovitosti A++. Posebno priročna pa je njena funkcija varčnega načina delovanja, ki omogoča omejevanje največje porabe energije in je uporabna predvsem za tiste, ki imate težave s pogostim proženjem varovalk, ko hkrati delujejo tudi druge naprave (sesalnik, mikrovalovna pečica itn.). Vgrajen zračni filter odstranjuje bakterije in viruse ter tako neprestano zagotavlja čist zrak, poleg tega pa samodejno prilagaja smer zračnega toka, da doseže najudobnejšo razporeditev temperature zraka v prostoru, ob tem pa preprečuje pihanje v ljudi.

Krmiljenje preko interneta

Pri današnjem tempu življenja se nam kaj hitro zgodi, da v jutranji naglici pozabimo nastaviti časovnik, kdaj naj klimatska naprava začne delovati, da se bomo vrnili v hladno stanovanje. Daikin je našel rešitev z možnostjo krmiljenja preko interneta in jo je tako možno preprosto upravljati na daljavo s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Ekskluzivna paketna ponudba

V tokratnem Petrol klub katalogu, ki velja do 20. junija 2015, vam je klimatska naprava Daikin Comfort na voljo v ekskluzivni paketni ponudbi za le 885 evrov. Cena vključuje vse od dobave, dostave do montaže in celo bona v vrednosti 50 evrov za Petrol Elektriko. Obiščite Petrolovo prodajno mesto v Centru energetskih rešitev v dvorani 2, kjer vam bodo Petrolovi energetski svetovalci z veseljem odgovorili na vsa dodatna vprašanja.