Vzglavnik je treba menjati na najmanj 3 leta

Marsikdo se ne more ločiti od svojega starega vzglavnika, kljub temu, da je ta že precej dotrajan. Vendar je pametno, da o zamenjavi temeljito razmislite vsaj na vsaka 3 leta. Predvsem zato, ker se vzglavnik v tem času posede in ne nudi zadostne opore, to pa privede do tega, da se pričnete zbujati z otrdelim in bolečim vratom, nenaspani in utrujeni. Še bolj skrb vzbujajoče je dejstvo, da se v dotrajanem vzglavniku skriva tudi nešteto pršic, ki so zelo pogost alergen in tudi rizični dejavnik za razvoj astme.

Izbrati moramo vzglavnik, ki nam ustreza

Pri podjetju Hitex so z vzglavniki MemoDream z novo generacijo spominske pene MemoTouch poskrbeli za vse. Če položaje velikokrat spreminjate, potem pri Hitexu priporočajo, da izberete klasični vzglavnik. Ta nudi odlično oporo vašemu vratu v različnih položajih, ne glede na to, ali spite na trebuhu, boku ali hrbtu. Za vse, ki najraje spite na boku ali hrbtu, priporočajo anatomski vzglavnik. Ta ponuja optimalno oporo in ga pri Hitexu še posebno priporočajo vsem, ki se zbujate z bolečinami v vratu ali hrbtu, saj anatomska oblika vzglavnika omogoča pravilen položaj hrbtenice. Če imate pogoste težave z alergijami, in bi radi svojemu zdravju privoščili vzglavnik, ki ne predstavlja ugodnega okolja za razvoj pršic, izberite Hitex vzglavnik iz nove generacije spominske pene MemoDream.

Vzglavniki MemoDream – klasični, anatomski in otroški

Zakaj izbrati spominsko peno?

Spominska pena ima sposobnost, da tudi največje pritiske enakomerno porazdeli po površini in tako ponuja občutek breztežnosti. Včasih se je spominska pena uporabljala v zdravstvene namene, predvsem v primerih, ko je bil bolnik dlje časa priklenjen na posteljo. Spominska pena je bila edini material, ki je omogočal boljši pretok krvi, zato so bile težave s preležaninami veliko manjše kot pri ležiščih iz ostalih materialov. Spominska pena MemoTouch, iz katere so izdelani Hitexovi vzglavniki MemoDream, je mehka, udobna in enako prožna ne glede na temperaturo in letni čas, zato ponuja visoko udobje vseh 365 dni na leto.

Hitex MemoDream vzglavniki so vzglavniki, ki ponujajo največ udobja ta hip! Dobite jih na vseh bencinskih servisih Petrol po Sloveniji kar do 70 odstotkov ceneje.

Več informacij: www.petrol.si/hitex