Nova vodila easygliderail s krogličnimi ležaji omogočajo gladko drsenje obeh košar in predala ter poskrbijo za neverjetno gladko nalaganje in pospravljanje posode. Sistem drsenja košar in predalov po tračnicah je podoben kot v pohištveni industriji, kakovost materialov pa je prilagojena mokremu okolju in temperaturnim razlikam v pomivalnem stroju.

Enostavno odpiranje brez ročaja in izvrsten dizajn

Z novim sistemom odpiranja openAssist morate le rahlo pritisniti na sprednji del vrat, da odprete vrata pomivalnega stroja. Povsem enostavno je, saj ne potrebujete ročaja. Priročno pa ni le odpiranje, ampak aparat pripomore tudi k estetskemu videzu kuhinje, saj se lahko neopazno vgradi v katero koli sodobno kuhinjo brez ročajev.

In še tretja, izvrstna dizajnerska rešitev popolnoma vgradnega pomivalnega stroja Siemens SX778D02TE: varioHinge. Vario tečaj predstavlja odlično rešitev za minimalne reže med pohištvenimi pročelji, nizka podnožja in visoke delovne pulte. V celoti integrirano pohištveno pročelje se pri aparatih z vario tečajem ob odpiranju aparata rahlo pomakne navzgor. Večje reže so tako pri visoki vgradnji pomivalnih strojev le še preteklost.

Za hitro pomivanje in sijajno posušeno posodo

Nova generacija popolnoma vgradnih pomivalnih strojev Siemens serije iQ700 je opremljena tudi s tehnologijo Zeolith. Po zaslugi le-te se med postopkom sušenja porabi zelo malo energije, zato je prihranek energije bistveno večji. Skrivnost je v naravnem mineralu zeolit. Obnovi se po vsakem ciklu pomivanja, traja celotno življenjsko dobo pomivalnega stroja in nikoli ne potrebuje zamenjave. Zeolit omogoča dodatno sproščanje toplote v procesu sušenja in s tem znatno izboljšanje rezultatov sušenja porcelanastega pribora, posod iz nerjavnega jekla in plastičnih posod.

S funkcijo varioSpeed Plus poskrbite, da je poln stroj posode popolnoma čist v najkrajšem času. Čas pomivanja se ob pritisku na gumb skrajša do 66 odstotkov, pri čemer je zagotovljena običajno visoka učinkovitost čiščenja. Po zaslugi funkcije timeLight pa veste, da pomivalni stroj deluje, saj se preostali čas delovanja pokaže na tleh. Poleg tega je prikazan tudi trenutni napredek postopka delovanja.