Številne reference ter certifikati kakovosti, zavidljivo število postavljenih objektov in nenehen napredek tehnologije, oblikovanja in uporabe naravnih materialov ga uvrščajo v sam vrh proizvajalcev lesenih montažnih hiš v Evropi. Kljub temu pri Marlesu na prvo mesto še vedno postavljajo zadovoljnega kupca, saj so prepričani, da je to edina pot do poslovnega uspeha.

Ni meja za montažno gradnjo

Na letošnji prireditvi Sejem Dom se je Marles predstavil z nekaj novostmi v svojem programu. Priložnost so pri Marlesu izrabili tudi za to, da bi končno in za zmeraj zrušili mit o montažni gradnji, ki še marsikje temelji na predstavah o omejenosti glede arhitekturnih oblik in zamisli. Še posebno so ponosni, da se jim je pri tem pridružilo pet priznanih arhitekturnih podjetij, ki so se predstavila s projekti stanovanjskih hiš najsodobnejših oblikovalskih trendov v sožitju z visoko bivalno kakovostjo in uporabo do okolja prijaznih materialov.

Kljub še tako zahtevnim oblikam in današnjim zahtevam po individualnosti zmorejo pri Marlesu v želeni prostor postaviti objekte, ki se za leseno gradnjo zdijo ali so se do nedavna zdeli nemogoči. S kakovostno in časovno privlačno gradnjo iz ekološko sprejemljivih materialov znajo uresničite vse ideje in zasnove, ki so bile večinoma rezervirane za bolj klasične oblike gradenj. Tokrat so jim svoje ideje zaupali priznani slovenski arhitekturni biroji: Arhitektura, d.o.o., Miha Miholič, Ravnikar Potokar arhitekturni biro, d.o.o., Sadar + Vuga, d.o.o., in Studio Kalamar, d.o.o.

V Marlesu želijo povabiti k sodelovanju najširši krog arhitektov in investitorjev z lastnimi zamislimi o domu, zato jim obljubljajo polno sodelovanje in pomoč pri realizaciji njihovih idej. Prepričani so namreč, da lahko mnogi arhitekti in investitorji z njihovimi izkušnjami na področju lesene gradnje uresničijo svoje ideje o drznih arhitekturnih oblikah, ki bi jih dosegli z uporabo lesa in drugih naravnih materialov.

Marles all inclusive

V Marlesu je poleg ideje o nujnosti zlitja sodobnih arhitekturnih oblik z gradnjo iz lesa dozorela tudi ideja, da je treba v sodobnem svetu ponuditi popolno storitev, ki kupcem omogoča kar najenostavnejšo pot do njihovega doma, ter širok spekter storitev in ugodnosti, ki sodobnemu kupcu omogočajo, da do svojega doma pride karseda ugodno in brez pretiranega lastnega angažmaja, saj je čas v današnjem svetu bistvena kvaliteta bivanja vsakega posameznika. Zato so v Marlesu pripravili ponudbo Marles all inclusive, s katero želijo kupcem ponuditi najširšo paleto storitev in produktov, ki so potrebni za udobno in ugodno gradnjo doma ter brezskrbno uživanje v njem.

V sodelovanju z arhitekti tako kupcu zagotavljajo unikatnost pri zasnovi njegovega doma in uresničijo vse želje posameznega investitorja, saj zmorejo ponuditi celotno izpeljavo postopka izdelave potrebne dokumentacije in projektov, vključno s pridobitvijo gradbenega dovoljenja, vse do vselitve z nakupom na ključ. (sč)