Popotnik Jack Hayer je spoznal dekle in se odločil, da se bo nekega dne z njo tudi poročil. Snubitev je skrbno načrtoval, saj je zanjo potreboval kar štiri leta. V tem času je prepotoval 26 držav in svojo ljubezen zaprosil z različnih kotičkov po svetu. Njegov video je na Youtubu požel več kot 5,5 milijona ogledov.

Druga najbolj gledana snubitev na Youtubu je požela 5,3 milijona ogledov. Mladenič je svoje dekle presenetil na kosilu s prijateljico. K plesu in petju je povabil vse svoje in njene družinske člane ter prijatelje in tudi več profesionalnih plesalcev.

Tretja najbolj gledana snubitev se je odvila kar na odru muzikala Peter Pan. Po predstavi je eden izmed plesalcev in pevcev zaprosil svoje dekle, ki je prav tako igralo v predstavi. Zadnja pesem je bila v resnici namenjena njej.

Precej izvirni na Japonskem. Tam je zaljubljenec svoje nič hudega sluteče dekle zaprosil s flash mobom. Ko je že mislila, da se je nekdo drug na takšen način odločil zaprositi svoje dekle, je ugotovila, da je v resnici vse namenjeno njej.

Ekstravagantno se je snubitve lotil tudi fant kitajske stevardese. V službi na letališču Kaohsiung jo je presenetil s pesmimi švedske skupine Abbe in jo nato s šopkom in prstanom vprašal, ali bi se poročila z njim. Video je na Youtubu požel 1,5 milijona ogledov.