Čista jeba tour(a) je prvič napolnila dvorano Celjskega doma v Celju, sledilo je dvodnevno koncertiranje na Štuku v Mariboru in zaključek z dvema koncertoma v ljubljanski Cvetličarni. »Zadovoljni obrazi in hripavi glasovi so dokaz, da je Čista jeba tour(a) prinesla tisto, kar želimo povedati in kar si naša zvesta publika želi slišati,« poudarja Jernej Dirnbek.

Album Čista jeba je sicer že od izida med najbolje prodajanimi albumi pri nas, napovedali pa so ga z istoimenskim singlom in promocijskim koncertom v prestolnici. »Napisali smo ljubezenski komad, ki pa bo živel tudi v drugih kontekstih. So pač časi čiste jebe,« naslov albuma, ki je že postal priljubljena besedna zveza, pojasnjuje pevec skupine Tone Kregar – Tonč.

»Vsaka izmed skladb nosi zgodbo iz vsakdanjega življenja, a smo ji dodali naš pristni pečat, brez katerega ne moremo in po katerem smo prepoznavni,« je povedal Jernej Dirnbek – Dimek.

MI2 z mini turnejo še niso končali nastopov po Sloveniji. 27. decembra bodo nastopili v Krškem, dan zatem v Dolenjskih toplicah, leto pa bodo zaključili s silvestrovanjem na Trgu Leona Štuklja v Mariboru.