Preklopite na zemeljski plin in prihranite pri naslednjih ogrevalnih sezonah zaradi:

• nižjih stroškov ogrevanja do 50 odstotkov ali več,

• najnižje investicije v ogrevalni sistem,

• možnosti pridobitve izjemno ugodnih subvencij, ki vam jih samo še v letu 2014 oziroma do porabe sredstev ponuja Energetika Ljubljana,

• možnosti pridobitve subvencioniranega kredita ali lizinga in

• plačevanja po porabi.

Letos je na voljo posebna ponudba z ugodno ceno paketov ogrevanja na zemeljski plin. S pridobitvijo subvencije so paketi dostopni že za 1.950 evrov, pri čemer lahko ponudba zadovolji raznolike potrebe in želje novih odjemalcev Energetike Ljubljana.

Izberite paket, za drugo poskrbijo v Energetiki Ljubljana!

V Energetiki Ljubljana se zavedajo, da je menjava ogrevalnega sistema lahko zamuden proces. Zato so za vas pripravili paket »na ključ«, s katerim si lahko zagotovite najbolj preprosto, hitro in ugodno zamenjavo obstoječega načina ogrevanja z ogrevanjem na zemeljski plin, ki je cenovno najbolj ugoden način ogrevanja ne glede na izolacijo in energetsko učinkovitost hiše.

Paketi »na ključ« so namenjeni vsem, ki še ne uporabljajo zemeljskega plina za ogrevanje. Postopek je preprost:

1. pokličete na tel. 080 2882,

2. ob obisku svetovalca Energetike Ljubljana izberete paket, ki je najbolj prilagojen vašim potrebam,

3. podpišete pogodbo za izvedbo del, opredeljenih v paketu.

Subvencije so še na voljo

Do konca leta 2014 oziroma do konca razpoložljivosti sredstev lahko pridobite subvencijo Energetike Ljubljana, do katere so uporabniki upravičeni v primeru, da uporabljajo kurilno olje ali premog ter zadostijo razpisnim pogojem. Nepovratne finančne spodbude veljajo za nove, še neizvedene naložbe v gospodinjstvih in javnem sektorju, ki zagotavljajo prihranke energije pri končnih odjemalcih na območjih, kjer je družba operater distribucijskega sistema. Subvencija za zamenjavo obstoječega 30-kilovatnega kotla znaša 1.024 evrov.

Zagotovite si zemeljski plin po nižji ceni – že za 0,3291 eur/Sm3!

Pred ogrevalno sezono so v Energetiki Ljubljana za odjemalce zemeljskega plina v prodajnih skupinah PS3–PS5 pripravili odlično ponudbo z letošnjo akcijo »Zvestoba ogreva 2014«, ki je na voljo od 1. oktobra do 31. decembra 2014. Odjemalci si lahko za 12 mesecev zagotovijo zemeljski plin po ceni, ki je v Sloveniji med najugodnejšimi – neto cena za dobavljeni energent znaša samo 0,3291 eur/Sm3!

Že letošnjo zimo lahko ujamete prihranke, zato ne odlašajte s prijavo! Več informacij lahko dobite na tel. 080 2882 in www.energetika-lj.si.