V prostorih, kjer preživimo veliko časa, je pomembno, da se počutimo sproščeno in z dodatki za dom ustvarimo prostor, kjer lahko brezskrbno uživamo. Prav s tem namenom so bili zasnovani novi modeli linije svetil MyLiving Italo in MyLiving Tenuto, ki s svojo igrivo obliko polepšajo dnevno sobo ali spalnico.

Dinamične geometrijske ali čiste linije

Viseče svetilke MyLiving Italo 37266 prepletajo stekleno osnovo z dinamičnimi geometrijskimi oblikami. Izbiramo lahko med tremi barvami: rumeno, prosojno in sivo. Čudovit dodatek igrive svetlobe so tudi svetilke MyLiving Tenuto v modri, prosojni in sivi, ki s čistimi linijami in prosojnostjo dodajo v prostor kanček stila. Za kar najboljše prilagajanje prostoru je mogoče obe seriji prilagoditi po višini. Kabel, katerega dolžino lahko nastavimo na najmanj 25 in največ 150 centimetrov, omogoča raznolike možnosti postavitve v prostor.

Kakovostna led-svetloba in dolga življenjska doba

Obe seriji ponujata visoko kakovostno led-svetlobo, ki je edinstvena rešitev, razvita pri Philipsu. Led-svetloba nemudoma zasije ter napolni dom z živahnimi barvami. Svetila imajo različno svetlobno temperaturo; modeli MyLiving Tenuto vsebujejo toplo belo svetlobo, katere svetlobna temperatura je nizka, zato ustvarja prijetno vzdušje. Svetilke MyLiving Italo in MyLiving Tenuto odlikuje dolga življenjska doba do petnajst let, zato nam ni treba skrbeti za vzdrževanje. Svetila so tudi energijsko varčna, s čimer nam pomagajo prihraniti pri stroških za električno energijo in hkrati poskrbeti za okolje.