Ronaldo je za svoje moštvo v prvenstvu odigral pet od šestih tekem, saj je gostovanje proti Real Sociedadu izpustil. A navzlic temu se je 29-letniku uspelo zapisati v zgodovino svojega kluba, saj je presegel dosežek svojih predhodnikov v belem dresu Alfreda Di Stefana in Amancia Amara, ki sta v sezoni 1958/59 oziroma v sezoni 1968/69 na šestih tekmah nasprotnika premagala devetkrat.

Pri priljubljenemu nogometnem zvezdniku smo sicer že navajeni, da sezono pričaka v izvrstni strelski formi. Lani in predlani je tako v istem obdobju dosegel šest golov, v sezoni 2011/12 pa sedem, ugotavljajo pri španskem športnem dnevniku As in dodajajo, da nogometaš v novi sezoni za svoje moštvo gol doseže vsakih 36 minut.

Ronaldu v hrbet s šestimi goli gleda član Barcelone Neymar. Vse kaže, da se je brazilskemu nogometnemu asu le uspelo vklopiti v moštvo, saj zadetek v povprečju doseže vsakih 48 minut. S svojim prispevkom na igrišču je lahko zelo zadovoljen tudi Neymarjev soigralec Lionel Messi. Argentincu se je v 540 minutah na igrišču med strelce uspelo vpisati petkrat oziroma vsako 108. minuto.

Messi, ki je po zmagi proti Granadi dosegel že svoj 400. in 401. gol, pa blesti tudi na področju asistenc. Barcina desetka je soigralcem za zadetek do sedaj uspešno podala kar sedemkrat. V tej prvini nogometne igre sta Ronaldo in Neymar bistveno slabša, saj je član kraljevega kluba vpisal zgolj dve podaji, medtem ko Neymar na svojo prvo še vedno čaka.