Z inovativno zračno prho pa AquaClean Sela prinaša tudi popolnoma novo raven sodobne higiene in svežine. Geberitova novost združuje prijetno udobje, trajno kakovost in eleganten kopalniški dizajn - za občutek svežine in čistoče vsak dan, preprosto s pritiskom na gumb.

Mejnik v oblikovanju kopalniške opreme

Geberit AquaClean Sela predstavlja nov mejnik v sodobnem oblikovanju kopalniške opreme. Element odlikujeta preprost, a prefinjen in moderen videz ter osvežujoče čiščenje z vodo, kar odraža že samo ime – Sela je namreč ime izvira reke Inn v švicarskih Alpah. Glavna novost in prednost stranišča je inovativna in posebno nežna prha, ki za popolno higieno poskrbi z vodo telesne temperature. AquaClean Sela obenem zvesto sledi Geberitovi zavezi k ekološkemu ravnanju. Prha je izjemno ekonomična, saj za temeljito čiščenje porabi minimalno količino vode in energije - pri največji moči le pol litra vode.

Ustvarjen za vsako kopalnico

Geberit AquaClen Sela je plod sodelovanja s svetovno priznanim italijanskim oblikovalcem in arhitektom Matteom Thunom, ki je poskrbel za minimalistično eleganco in univerzalen videz. O svoji viziji in delu za Geberit je povedal: »Moj cilj pri oblikovanju pršne straniščne školjke Geberit AquaClean je bil ustvariti kopalniški element, ki se lahko vključi praktično v katero koli kopalnico in v vsaki kopalnici deluje, kolikor je le mogoče, naravno.« Geberit AquaClean Sela je prejel že številne nagrade za funkcionalen dizajn: iF product design award, Interior Innovation Award in Design Plus powered by ISH 2013.

Impresivna skrita tehnologija

Element Geberit AquaClean Sela ni impresiven le po videzu, ampak tudi s tehničnega vidika. Je popoln primer estetike nevidne tehnologije. Celotna tehnologija ter vodni in električni priključki so skriti v straniščni školjki, kljub temu pa sta vgradnja in vzdrževanje izjemno preprosta. Prav tako je skrita tudi upravljalna plošča z gumbi, ko je školjka zaprta. Tako ohranja svoj preprost in eleganten videz, ne glede na to, ali se odločite za stensko ali talno izvedbo. Za popolno udobje poskrbi še tanek daljinski upravljalnik, zasnovan za enostavno in intuitivno rabo.