Glavna prednost splakovalnika Geberit Omega je prilagodljivost. Poleg tega je Geberit poskrbel tudi za novo generacijo aktivirnih tipk za splakovanje Omega, ki jih je mogoče namestiti tudi na vrh splakovalnika.

Dve nižji vgradni višini za vse postavitve

Geberitovi podometni splakovalniki letos praznujejo že 50 let, kar je znak za najvišjo kakovost in zaupanje uporabnikov. Z nenehnim razvojem in inovacijami za vsak dom je Geberit razvil številne nove podometne splakovalnike, med zadnjimi inovacijami je tudi Geberit Omega. Razvit z mislijo na različne stanovanjske situacije je z dvema, nižjima vgradnima višinama (82 in 98 centimetrov) idealna rešitev za mansarde in številne različne prostorske postavitve.

Odlično splakovanje in varčevanje z vodo

Vgradnja splakovalnika in aktivirne tipke je zelo enostavna in hitra. Geberit Omega zagotavlja odlično splakovanje ne glede na vgradno višino. Vrhunski sistem varčnega dvokoličinskega splakovanja omogoča največje možno varčevanje z vodo. Pri modelih Omega z nižjo vgradno višino se lahko aktivirna tipka namesti na vrh ali na sprednjo stran splakovalnika.

Elegantne nove tipke Omega

Geberit za podometne splakovalnike ponuja široko izbiro aktivirnih tipk, ki kopalnici dodajo pridih elegance in ustvarijo popolno harmonijo. Za splakovalnike Omega so tako na voljo nove majhne, elegantne aktivirne tipke, kot je Geberit Omega30, ali površinsko izravnana Geberit Omega60. Vgrajene pa so lahko tudi na vrh splakovalnika. Da se elementi v kopalnici vizualno dopolnjujejo, so na voljo štirje različni modeli aktivirnih tipk v različnih materialih in barvah. Vse aktivirne tipke Geberit Omega imajo varčno funkcijo dvokoličinskega splakovanja.