Ob čiščenju zgornjih površin so se za pomoč pri delu pojavili tudi izdelki za mokro brisanje talnih površin, ki danes niso več neznanka in jih uporabljajo tudi tisti, ki ne verjamejo v razvoj tehnik in pripomočkov čiščenja. Z novimi vrstami tlakov, ki omogočajo neverjetne kombinacije v barvah in videzu z imitacijami različnih naravnih materialov v naravi, a so kljub temu prilagojeni sodobnim trendom bivanja, je razvoj v čiščenju naredil še korak naprej in omogočil kakovostno vzdrževanje gotovih parketov, laminatov in tal iz linoleja in vinila, ki jih danes srečamo že na vsakem koraku.

Krpica z brisalom za čiščenje zahtevnih tal

Tovrstna tla so zahtevna za vzdrževanje, saj je dodana naravna struktura zelo občutljiva za agresivne pristope starodavnih vrst čiščenja. Moderni pristopi omogočajo vlažno čiščenje s pripomočki za enkratno uporabo, ki so prilagojeni čiščenju zahtevnih površin in občutljivih naravnih materialov. Krpica Maslim z brisalom je primer enostavnega pristopa k čiščenju, saj nam omogoča profesionalen tretma čiščene površine z minimalno količino čistila ob uporabi mikrokrpe ali brez nje, mehkobo brisanja, kakovostno odstranjevanje prahu ter lesk tal, ki ga zagotovi statično sredstvo v krpi. Ste zagovornik nesvetleče površine? Stroka je z materialom tenderteks našla rešitev tudi tu. Uporaba samolepilnih komponent za krpe zagotavlja odlično pobiranje prahu in umazanije, saj lepilna vlakna nase potegnejo še tako zahtevne madeže na površini.

Vsi želimo, da bi bilo čiščenje kakovostno, vendar je kakovost, ki si jo želimo, zaradi tempa življenja in vsakodnevnih obveznosti vse težje zagotoviti. Poleg tega nam dolgotrajno ročno čiščenje, težko delo in vse daljši čas sušenja niso prav nič v pomoč. Pomagali vam bomo olajšati delo!

Čas vam prihrani čistilni stroj

Na trgu je veliko pripomočkov za čiščenje, s katerimi si lahko delo olajšate in prihranite čas. Vaša izbira je seveda odvisna od tega, kaj čistite, kakšne so površine in kako dostopne so. Vsekakor je najboljša rešitev, ki prihrani čas, kombinirani čistilni stroj. Velike poznamo, srečali smo jih že v bolnici, na letališču in v supermarketu. Kaj pa manjši? Prav takega potrebujemo! Primernega za razgibane prostore, lahkega za prenašanje in vodljivega. Nekaj, kar je podobno sesalniku za vsakodnevno uporabo, saj z njim posesamo vse prostore, ki jih uporabljamo.

Za učinkovito čiščenje brez dolgotrajnega sušenja in lis je pomembno, da izberemo pravo čistilno sredstvo, ki odstrani umazanijo iz površine in jo posesa v posodo, ki se da brez napora odstraniti in izprazniti. Kombinirani čistilni stroj ima ščetko za čiščenje talnih površin ter ločena rezervoarja za delovno raztopino in posesano umazanijo, zato omogoča kar najdaljše čiščenje. Z dodatno linijo čistil se lahko spopademo z nesnago in trdovratnimi madeži na različnih talnih površinah. Kaj pa čiščenje tekstilnih talnih površin? Stroji čiščenje tekstilnih oblog izvajajo z opremo, ki ji izberemo prvo ščetko, zmanjšamo pritisk ščetke na podlago in uporabimo sredstvo za tekstil, ki se ne peni.

Iščemo skratka opremo, ki je kar najbolj podobna pokončnemu sesalniku s funkcijo pomivanja. Da delo ni utrujajoče, izberemo večopravilni kombinirani čistilni stroj. Uporabnost opreme mora omogočati najboljše rezultate čiščenja. Menjava ščetk in gumic naj bo preprosta, čiščenje pa hitro in kakovostno. Uporabnost stroja Lindhaus LW 38 profesional skupaj z nizko čistilno glavo in izoblikovanim pokončnim telesom zagotavlja odlične rezultate čiščenja.