»Na počitnicah v Sloveniji sem opazil članek o ionizatorju IONEX, navdušilo me je besedilo, ker sem ravno to potreboval. Nabavil sem ga in ga odnesel s sabo v tujino. Po mesecu redne uporabe sem se odlično počutil, celo vdihaval sem vsake toliko časa ob ogljikovih nitkah, kot je bilo priporočeno. Odnašal sem ga tudi domov in vdihaval pred spanjem, ker sem bil alergičen na iztrebke pršic.«

Občutno boljše zdravje

»Moje zdravje se je občutno izboljšalo. Tudi moji službeni kolegi so opazili, da se v moji pisarni bolje počutijo kot v svojih, ne da bi jim karkoli razlagal o ionizaciji, tako sem se prepričal, da ni šlo za moje sugeriranje. Tudi sami so ga nabavili in bili so mi hvaležni. Sedaj sem že tri leta v Sloveniji in ga redno uporabljam. Zaradi iztrebkov pršic ga redno nosim s seboj v hotele, ko grem na počitnice ali na službeno pot. Od tedaj je moje zdravje popolnoma stabilno«.

Čiščenje zob brez zobne paste

Izjemno dobre izkušnje imajo tudi z zobno ščetko IONEX, ki na podlagi polarnosti brez zobne paste odstrani ves zobni kamen, tako da odstranjevanje pri zobozdravniku ni več potrebno, prihranek pa je občuten. Uspešno jo uporabljajo ljudje s parodontozo ter tisti, ki jim krvavijo dlesni ali se jim celo majejo zobje.

Naročite ju na 01/439 69 80 ali 040 19 13 13, ionex19@gmail.com, www.ionex.si ali pridite v podjetje IONEX d.o.o., Slomškova 25, Ljubljana, od 9. do 16. ure.