Proizvajalcev klimatskih naprav je na trgu ogromno, zato se porajajo vprašanja: Katero napravo naj izberem? Kaj mi lahko nudi? Je učinkovita, kakovostna?

Visoka učinkovitost, oblikovna dovršenost in funkcionalnost

Odgovor ponuja podjetje Daikin, saj nudi klimatske naprave z visoko učinkovitostjo, oblikovno dovršenostjo in funkcionalnostjo, ki se prilagajajo potrebam in željam vseh, tudi zelo zahtevnih kupcev. Daikinove naprave odlikujejo med drugim izbrani materiali, izredno tiho delovanje, napredni filtri za kakovostnejši zrak v prostoru, tipala gibanja ter številne druge napredne funkcije, ki povečajo udobje bivanja. Ker so naprave izdelane v državah Evropske unije, so kakovost izdelave, inovativnost ter poprodajna podpora nesporne prednosti klimatskih naprav Daikin.

Nagrada za oblikovanje red dot za Daikin Emuro

Izpostaviti velja novo Daikin Emuro, ki je prejela nagrado za oblikovanje red dot design. Z značilno elegantno obliko in tehnološko dovršenostjo dviguje standarde udobja. Do konca meseca junija vam ob nakupu te naprave pri našem pooblaščenem monterju in serviserju klimatskih naprav brezplačno podarimo spletni vmesnik, s katerim lahko do svoje klimatske naprave dostopate kjerkoli in kadarkoli. Vrhunsko udobje še nikdar ni bilo tako dosegljivo.

Vabljeni v razstavni salon v Ljubljani

V podjetju Airabela d.o.o. se zavedamo, da je konkretna predstava o videzu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah za uporabnika zelo pomembna, zato smo v našem razstavnem salonu na Šmartinski cesti 58a v Ljubljani veseli vsakega obiska, da vam lahko enote predstavimo v živo ter vam odgovorimo na zastavljena vprašanja. Vabljeni!

Uvoz in distribucija: Airabela d.o.o., Šmartinska cesta 58a, 1000 Ljubljana, www.airabela.si, 0820 530 25