Hingisova je v svoji karieri petkrat slavila na turnirjih za grand slam. V Wimbledonu je lovoriko dvignila leta 1997, trikrat je slavila v Avstraliji, enkrat pa na odprtem prvenstvu ZDA.

V Wimbledonu je Švicarka nazadnje igrala leta 2007, ko je končala v tretjem krogu posamične konkurence. V dvojicah je na tem turnirju igrala leta 2000, ko je izpadla v drugem krogu.

Monika Seleš se je zaročila z 32 let starejšim milijarderjem

Nekdanja jugoslovanska in kasneje ameriška teniška šampionka Monika Seleš se je pred dnevi zaročila z ameriškim milijarderjem Tomom Golisanom. Štiridesetletnica, ki s kar 32 let starejšim Golisanom prijateljuje od leta 2009, se namerava še letos tudi poročiti, še pišejo ameriški mediji.

Golisano, nekoč lastnik hokejskega moštva Buffalo Sabres, se je zaradi Seleševe preselil iz New Yorka na Florido, kjer nekdanja teniška zvezdnica živi.

Seleševa je osvojila devet turnirjev za veliki slam, profesionalno kariero pa je končala leta 2008. Med kariero se ji je pripetil incident, ko jo je 30. aprila 1993 na turnirju v Hamburgu zabodel navijač slovite nemške teniške igralke Steffi Graf.