Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z da, potem je čas za zamenjavo ograje. Za nasvete v zvezi zamenjavo ograje smo prosili strokovnjake iz podjetja Ograje Kočevar.

Kako glede na široko ponudbo na trgu izbrati pravo ograjo?

Kupce je včasih treba spomniti, da ograjo kupujejo praktično za vse življenje in da sta zato pravilen izbor in primerna kakovost ključnega pomena. V podjetju Ograje Kočevar na podlagi dolgoletnih izkušenj in poznavanja potreb ter želja kupcev strankam svetujemo, naj pri odločitvi upoštevajo:

– enostavnost montaže in uporabe (brez vzdrževanja, dolga življenjska doba),

– ujemanje s prostorom, objekti in življenjskim stilom kupca (oblikovna in barvna usklajenost, ograje po meri),

– celovitost ponudbe od proizvodnje ograj in ograjnih vrat (tudi po meri kupca) ter zagotavljanje dodatnih storitev (ogledi, svetovanje, načrtovanje, montaža).

Govorite o ograjah, ki ne potrebujejo vzdrževanja? Iz kakšnih materialov pa so te ograje in ali z njimi res ni nobenega dela?

Večji del naših ograj je iz jeklenih, pocinkanih in prašno barvanih elementov, zato so tako rekoč neuničljive in njihovo vzdrževanje ni potrebno. Naše ograje in ograjna vrata so varjene in barvane v Preboldu, kjer imamo svoje poslovne prostore in lastno proizvodnjo. Svojim strankam jamčimo skladnost ograj z vsemi potrebnimi standardi in vrhunsko kakovost, ki jo redno preverjamo v laboratorijih. Imamo tudi vse potrebne certifikate.

Ogledi in svetovanje strokovnjakov podjetja Ograje Kočevar so brezplačni. Pokličite jih na številko 080 23 02 ali pa jim pišite na e-naslov info@ograje.com. (sč)