V podjetju ROTO ponujajo celovite rešitve, kar poleg zbiralnikov deževnice pomeni tudi čiščenje vode pred rezervoarjem, črpalke za odvzem vode iz rezervoarja in hišne filtre za dodatno čiščenje deževnice. Zbiralnike lahko prilagodijo kupcu tudi tako, da vgradijo priključke.

Voda je življenje

Polietilenski zbiralniki podjetja ROTO so izdelani iz naravi prijaznega materiala in ohranjajo kakovost vode, ki jo lahko uporabljamo za hišno ali zunanjo uporabo. Za profesionalno izvedbo v podjetju ROTO skrbi strokovno podkovana terenska in servisna ekipa, ki pomaga pri pravilni izbiri zbiralnika za individualne hiše ali večje projekte. Zagotovite si zalogo vode za namakanje, sanitarno vodo ali napajanje živine, še preden nastopi sušno obdobje. Deževnica je brezplačna, lahko jo zbirate in s tem zmanjšate porabo pitne vode iz sistema.

Vgradnja čistilne naprave

Podjetje ROTO je slovenski proizvajalec in pionir na področju malih čistilnih naprav, ki omogočajo biološko čiščenje odpadne vode iz družinskih hiš. Pri izbiri ustrezne čistilne naprave je treba upoštevati količino odpadne vode in določiti populacijskih enot (PE), ki opredeljuje volumen in kapaciteto čistilne naprave, pomembno pa je predvideti tudi prostor, razpoložljiv za njeno vgradnjo.

Odlična statika in nosilnost

Čistilna naprava Eco Box je namenjena za čiščenje odpadne vode iz gospodinjstev. Njeno konstrukcijo odlikujeta odlična statika in nosilnost, kar omogoča globoke vkope in zagotavlja dobro vzdržljivost tudi pri visoki podtalnici. Naprava Eco Box je ozke pravokotne oblike, za vgradnjo pa potrebuje zelo majhno površino. Vtok čistilne naprave je prilagodljiv glede na kot vtočne cevi, ki se lahko regulira za kar 270 stopinj. Zaradi odlične statike je čistilna naprava lahko povozna. Ob vgradnji moramo peščeno posteljico utreti in poravnati, pri čistilni napravi EkoBox pa polnjenje z vodo ni potrebno. Po nekaj urah čistilno napravo zasujemo s peskom, povežemo vtočne ter iztočne cevi in vgradnja čistilne naprave Eko Box je končana.

Podjetje ROTO zagotavlja pravilno delovanje, zato zagon izvede njegov serviser, ki kupcu svetuje tudi o pravilni uporabi čistilne naprave. Pomembno pa je tudi ustrezno vzdrževanje, zato vam v odjetju ROTO ponujajo strokoven servis in svetovanje na terenu.