Keramična ploskev ionic je narejena iz dragocene rude turmalin, ki pri svojem segrevanju ustvarja celo do šestkrat več negativnih ionov kot pri tradicionalnih keramičnih podlogah. Turmaline na likalni ploskvi ustvarja negativne ione, ki razstavljajo molekule vode (pare) v manjše molekule vode. Tako para lažje prodira skozi tkanino, ki jo likamo. Majhne molekule vode omehčajo tkanino in s tem se gube izravnajo brez velikega napora. Rezultat podlage ionic sta lažje likanja in bolj gladka oblačila.

Trikratna zaščita in samodejna izključitev

Likalna ploskev ima kar 439 luknjic za paro in njen vrh je prav posebno oblikovan za natančno likanje. Količina izpusta pare se lahko nastavi od 0-50 g/min, pri čemer je trenutni izpust turbo pare do 160 g/min. Likalnik SIT 2700RI ima moč 2700 W in je opremljen s kar trikratno zaščito ter s funkcijo avtomatskega izklopa,ki po preteku določenega časa, ko likalnik ne uporabljamo več, likalnik samodejno izklopi.

Pozabite na destilirano vodo!

V likalniku lahko uporabljamo navadno vodo, saj je opremljen z dvojnim sistemom proti nabiranju vodnega kamna in s sistemom za avtomatsko čiščenje. Likalnik je dodatno opremljen še s sistemom, ki preprečuje kapljanje vode in ustvarjanje vodnih madežev. Likalnik Gorenje SIT 2700RI je v akcijski ponudbi, ki traja do 15. maja, na voljo po ugodnejši ceni.