Triindvajsetletni Cingesar je uspešno zastopal barve domače Loke, Jeruzalema Ormoža in Gorenja Velenja ter tudi reprezentančnih selekcij. "Menim, da je igranje za Maribor ta trenutek zame najboljša opcija. V moštvu se zelo dobro dela z mladimi igralci, ki zaradi tega dosežejo viden napredek. Verjamem, da je to zame stopnica višje v moji športni poti. Vesel sem, da prihajam v sredino, kjer se dobro poznam z večino igralcev, z Gašperjem Hrastnikom in Grego Jamnikom pa prihajamo celo iz istega kraja. Cilji tako mene kot kluba so jasni v smeri, da bomo v prihodnji sezoni še konkurenčnejši Celju in Velenju," je dejal Cingesar, ki igra na položaju srednjega zunanjega.

Druga okrepitev na položaju krožnega napadalca pa je še ne 21-letni Mišković. Ta trenutno igra za Varaždin. Mišković je prav tako zaigral za vse mlajše selekcije hrvaške izbrane vrste, preden je pred dvema sezona prišel v Varaždin, pa je igral še za RK Dugo Selo.

"Zelo sem vesel in zadovoljen, da sem sklenil sodelovanje z Mariborom. To je zame zagotovo velik korak naprej za moj nadaljnji razvoj. Priznam, da mi ne bo lahko oditi iz Varaždina, saj sem v dveh sezonah spoznal veliko dobrih ljudi. Toda želim si novih izzivov in verjamem, da bom v tukajšnjem klubu, ki je zelo ambiciozen, vsekakor napredoval. Upam, da bom s svojim trdim delom na parketu pripomogel k še večjim uspehom mariborskega Branika," pa je povedal Mišković.