Njeno ponudbo poleg bogatega in cenovno ugodnega programa odlikuje tudi letos obnovljen hotel s tremi zvezdicami Bluesun hotel Neptun. Družini prijazen hotel poleg osnovnega hotelskega udobja ponuja športno-zabavne aktivnosti za vse družinske člane, kar trije otroci do 14. leta pa bivajo brezplačno.

Tučepi so majhen dalmatinski kraj s približno 1800 prebivalci. Danes so najbolj znani po dolgoletni turistični tradiciji in izredni gostoljubnosti gostiteljev. Gledano zgodovinsko pa gre za bogato arheološko območje, na katerem so med drugim našli starorimski denar in nakit.

V Tučepih se nahaja tudi najdaljša plaža Makarske riviere. Prodnata plaža poteka skozi celo mesto, dolga pa je kar štiri kilometre in večinoma leži v senci borovcev. Ob plaži je nastalo sprehajališče, ob katerem se nahajajo restavracije, kavarne, trgovine in prodajalne spominkov. Obiskovalcem tako ni nikoli dolgčas, saj jih domačini ves čas razvajajo z bogato kulinariko in zabavnim programom.

Bluesun hotel Neptun leži tik ob plaži in je od morja oddaljen le dobrih deset metrov. S ponudbo 'vse vključeno' je zelo primeren za vso družino, otrokom so na voljo igrala in animacijski program, majhen otroški raj pa je skrit tudi v parku mandarin in oljk.

Odlična kulinarična ponudba in bazenski kompleks ter bogat animacijski program Carpe Diem, posebej prilagojen najmlajšim, z otroškim varstvom dvakrat na dan, je tako prava izbira za letošnje brezskrbne prvomajske počitnice. Posebno ugodni so tudi popusti za najmlajše. V družinskih sobah bivajo kar trije otroci do 14. leta brezplačno. Organizator potovanja ponuja tudi možnost organiziranega avtobusnega prevoza.