Turistična agencija Relax pa se tudi že lahko pohvali z izjemnim povpraševanjem po bivanju v hotelu Bluesun Neptun. Sonce, morski zrak, brezskrbnost, športne aktivnosti in animacija za najmlajše so namreč idealna kombinacija za polne in sproščene počitnice celotne družine.

Čudovite prodnate plaže, borovci, ki se dotikajo morske gladine, urejene sprehajalne poti, možnost številnih izletov in športnih aktivnosti ter zabave tudi letos privabljajo številne goste, ki se tu brez skrbi prepustijo morskim radostim. Makarska riviera je zelo priljubljena predvsem med slovenskimi gosti. Vzrok za to so tudi izredno ugodno podnebje vse leto, kristalno čisto morje, odlična hotelska ponudba in možnost številnih izletov.

Hotel Bluesun Neptun s tremi zvezdicami in ponudbo vse vključeno, kjer preživljajo počitnice Relaxovi gostje, je bil obnovljen za letošnjo sezono in leži tik ob prodnati plaži v Tučepih. Odlična kulinarična ponudba in bazenski kompleks ter bogat animacijski program Carpe Diem, posebej prilagojen najmlajšim z otroškim varstvom dvakrat na dan, je tako prava izbira za letošnje brezskrbne prvomajske počitnice. Posebno ugodni so popusti za najmlajše. V družinskih sobah bivajo kar trije otroci do 14. leta brezplačno. Relax pa ponuja tudi možnost organiziranega avtobusnega prevoza.

Novost letošnjih počitnic je še prvomajsko kresovanje, ki ga bodo gostje doživeli kar na plaži.