Odslej lahko poleg slastnih receptov preizkusite tudi ekskluzivno kuhinjsko posodo, ki jo je Tefal oblikoval v sodelovanju z Jamiejem Oliverjem. Visokokakovostna posoda različnih oblik in velikosti je izdelana iz sijočega nerjavnega jekla. Tako zagotavlja odlično prevodnost toplote in je primerna tudi za indukcijska kuhališča. Celotna linija posode je izdelana iz vrhunskih materialov, ki so za zdravju in okolje povsem neškodljivi, kar dokazujejo tudi mednarodno priznani strokovni testi.

Posoda vsebuje tudi edinstven Tefalov indikator toplote v obliki rdeče pike, odtisnjen na dnu posode, ki vam pokaže, kdaj je posoda optimalno ogreta in pripravljena za kuhanje. Nekateri detajli, kot je silikonska obloga na ročaju, omogočajo boljši oprijem in s tem enostavnejše kuhanje. Posoda je na voljo v sedmih različnih oblikah: ponev 24 cm, ponev 28 cm, žar ponev 28 cm, vok ponev 28 cm, kozica 18 cm s steklenim pokrovom ter lonec 24 cm s steklenim pokrovom.

Posodo Tefal Jamie Oliver lahko najdete na vseh bencinskih servisih OMV v Sloveniji. Za člane OMV kluba Smile & Drive je posoda trenutno na voljo po še posebej ugodnih cenah, in sicer s kar 60-odstotnim popustom. To še ni vse: ob nakupu vsaj ene izmed sedmih posod Tefal Jamie Oliver boste sodelovali tudi v privlačni nagradni igri za nepozabno kulinarično doživetje za dve osebi v restavraciji Jamie Oliver Fifteen v središču Londona. Svetujemo vam, da pohitite, ker je ekskluzivna ponudba na voljo samo do konca aprila.

Več na: www. tefal.si in www.omv.si.