Na osmem mestu je ekipa Los Angeles Kings; Anže Kopitar bo s soigralci v domačem Staples centru igral v noči na petek po slovenskem času z moštvom Toronto Maple Leafs.

Hokejisti so odigrali devet tekem. Buffalo Sabres je na domačem ledu klonil proti ekipi Nashville Predators z 1:4, Columbus Blue Jackets je doma premagal Detroit Red Wings s 4:1, Philadelphia Flyers je bila na domačem ledu slabša od New Jersey Devils z 1:2, Carolina Hurricanes pa je pred domačimi navijači premagala New York Rangers s 3:1.

Ekipa Pittsburgh Penguins je bila z 2:0 boljša od Washington Capitals. V prvi tretjini je zadel Jussi Jokinen, v tretji tretjini pa se je med strelce vpisal še Sidney Crosby. Domači vratar Marc Andre Fleury je ubranil 32 strelov ter še petič v sezoni ostal nepremagan.

Florida Panthers je izgubila dvoboj s Phoenix Coyotes z 1:3, San Jose Sharks je bil prepričljivo boljši od Toronto Maple Leafs s 6:2. Dve tekmi se nista končali že po rednem delu. Minnesota Wild je šele po kazenskih strelih klonila proti Edmonton Oilers s 3:4, St. Louis Blues pa je bil po podaljšku slabši od Dallas Stars z 2:3. Odločilni gol je v četrti minuti podaljška dosegel Jamie Benn.