Znano je, da imajo moški radi elektroniko in najrazličnejša orodja. Njihova stanovanja so polna glasbenih in videokomponent, igralnih konzol, računalniških naprav... Nekontrolirano kupovanje tovrstnih naprav in orodij lahko stanovanje že kmalu spremeni v delavnico. S premišljeno postavitvijo in izogibanjem prevelikim količinam elektronskih naprav v posameznem prostoru pa boste domu dodali sofisticiran videz.

Lepo je, če so naprave tudi barvno usklajene. Na primer, če so glasbene komponente v dnevi sobi črne barve, potem naj bodo v tej barvi tudi televizor in druge naprave, ki jih še nameravate kupiti.

Dekoracija stanovanja za zmenek

Zagotovo ne nameravate biti samski celo življenje, temveč boste slej ko prej v stanovanje pripeljali ljubljeno osebo. Najverjetneje zato stanovanja ne boste opremili z romantičnimi dekorativnimi detajli, vendar pa kanček romantike ne škodi. Imejte pripravljeno škatlo s svečkami, dišavami, sproščujočo glasbo, intimno osvetlitev... Tako boste dosegli več udobja in bolj sproščeno vzdušje z vam ljubo osebo.

V zapeljevalni načrt naj sodi tudi jedilna mizica za romantično druženje v dvoje. Postavite pod njo mehko preprogo, ki bo definirala prostor in prinesla toplo atmosfero. Za še bolj sproščujoč učinek priporočamo, da prižgete električni, plinski ali naravni kamin. S temi orožji boste pred svojo izbranko zagotovo videti kot junak.

Šport, hobiji in obsesije

Vemo, da imate radi svoje lokalno nogometno reprezentanco, vendar pa bodite zmerni pri razkazovanju navdušenja. Zavedajte se, da vsi ne delijo vašega navdušenja, zato ne bodite ekstremni. Plakati športnikov so za majhne fante, vi pa ste odrasli. Namesto da s posterji prekrijete po dolgem in počez vse stene, rajši pokažite vašo sofisticiranost. Razstavite nekaj nepozabnih kosov vaše najljubše ekipe. Na primer: podpisano fotografijo športnika lepo uokvirite in obesite na steno.

Obstajajo pa še drugi načini dekoracije. Tako lahko stanovanje odenete v barve vaše najljubše nogometne ekipe in ga uskladite z izbranim pohištvom, preprogami in drugimi stanovanjskimi dodatki.

Stanovanje naj bo čisto

Ohranjajte stanovanje čisto. To je najpomembnejše področje, ki ga morate osvojiti in nad katerimi se pritožuje marsikatera ženska. Čisto stanovanje je najpomembnejši dejavnik za impresiven videz doma. Nobenega razloga ni, da se tega ne bi držali, posebno če pričakujete pomembne goste.

Če imate v stanovanju preveč šare, zadržite le nujne stvari, ki jih uporabljate, ostale zavrzite ali jih podarite. Škatle za shranjevanje, ki jih lahko pospravite pod posteljo, so odlične za ohranjanje urejenega videza stanovanja. Dobrodošlo je tudi, da en dan v stanovanju namenite čiščenju. Če vam nič od naštetega ne uspe, pa lahko še vedno najamete čistilko.

Če ste torej samski moški, ki si želi ustvariti vtis moči, uspeha in sofisticiranosti, vam lepo urejeno stanovanje pri tem lahko pomaga. Objektiven pogled na dom vam bo pomagal narediti načrt, s pomočjo katerega boste cilj lažje dosegli.