Z značilnimi jesenskimi barvami, ki se pretakajo skozi odtenke rumene, oranžne, rdeče, zelene in rjave, boste dosegli sproščujoč, a tudi dinamičen učinek. Vse je odvisno od načinov barvnega kombiniranja. Topel ambient lahko ustvarimo tudi z na prvi pogled hladnimi in minimalističnimi detajli - jesenske barve v interjerju namreč dajejo različne učinke: sproščujoče, glamurozne, očarljive ali elegantne. Razpon barv je tako širok, da omogoči izpolnitev vseh želja.

dtapete.jpg

Poigrajte se z odtenki

Dekorativne tkanine so izvrsten material za igranje z odtenki: zastori, zavese, tkanine za tapeciranje, prevleke, okrasne blazine… so kot nalašč za pripovedovanje zgodb. O jeseni lahko spregovorijo tudi zidovi, ki ste jih prebarvali v tople barve. Te so hvaležno ozadje različnim materialom. Posebno naravni, kot sta les in kamen, se bodo lepo podali v tak prostor.

dokrasneblazine.jpg

Intenzivnost doživetja podčrtajte s preprogami in drugimi talnimi elementi. Izberite motive in kombinacije barv, ki bodo realistično pričarali dogajanje v naravi. Posebno preproge močnih barv so dobrodošle, saj so enostavnejše za vzdrževanje.

Dotik jeseni za vsak prostor

Jedilnico boste z jesenskimi barvami spremenili v vesel in topel prostor. Stoli, preproga, blazine za sedenje, stene, dekorativni detajli – vse to vam je lahko v pomoč pri prijetnejšem druženju in ustvarjanju toplejše atmosfere v hladnejših dneh.

dpreproga.jpg

Poleg jedilnice je srce doma tudi kuhinja. V tople jesenske barve lahko odenete vratca kuhinjskih omaric, talne in stenske obloge ter dekorativne tkanine v obliki zaves. Edinstven šarm dajo vsaki kuhinji tudi dekorativne kuhinjske krpe in prti, ki naj bodo obvezno v barvah in motivih jeseni.

dspalnica.jpg

Dnevno sobo boste poudarili z barvno močno sedežno garnituro. Izberite privlačne, živahne barve, kot so rumena, rjava ali odtenki rdeče; drugi elementi, pohištvo in stene, pa naj bodo v mirnejših, nežnejših tonih. Tako bodo jesenske barve prišle do popolnega izraza.