Oblikovalka Helene Steiner je oblikovala košaro za perilo Polyp (fotografija zgoraj), ki je hkrati stenski okras. Odprtina košare je konkavna, zato vsebina ne pade ven, tudi ko jo odstranite s stene. Zahvaljujoč njeni polkrožni obliki jo z lahkoto nosite naokoli. Lahko uporabite kombinacijo več takih košar, v katere sortirate umazano perilo, in jih drugo zraven druge pritrdite na steno.

unhampered.jpg

Sestavljiva košara za perilo je najboljša možnost za majhne prostore. Kadar je ne potrebujete, jo preprosto zložite in tako sploščeno spravite kamorkoli. Sestavljena pa ima večje število predalov za razvrščanje perila.

kos_2_roci.jpg

Košara za perilo z dvema ročajema je narejena iz polipropilenskih vlaken, na voljo pa je v šestih različnih barvah. Kot lahko vidite na sliki spodaj, je kljub enostavni obliki oblikovana lepo in elegantno.

vipp_441_black.jpg

Košara za umazano perilo Vipp je modernih linij z ročno izdelanimi podrobnostmi, sestavljena pa je iz najkvalitetnejših materialov. Na voljo je v več oblikah in velikostih. Resnično lep okras za kopalnico ali pralnico!

 

lesena_kosara.jpg

Malo dražje so košare iz čudovitega zebrastega lesa, ki imajo lahko različne dodatke, na primer pokrov iz pravega usnja. Naravni materiali lepo popestrijo in polepšajo vašo kopalnico ali pralnico.