Ostane vam le še dvoje opravil - vlaganje posode v stroj in nato zlaganje na police. Namesto ene ure potrebujete le petnajst minut – mar ni to enkratno?

Številne funkcionalne izboljšave

Pomivalni stroj GV63325XV, ki pripada novi generaciji pomivalnih strojev Gorenje, odlikujejo številne funkcionalne izboljšave, super tiho delovanje, popoln sistem AquaStop ter varčna poraba. Uvršča se v energijski razred A++, saj za eno pranje porabi približno 0,92 kilovatne ure električne energije in samo deset litrov vode, kar ga uvršča tudi med najvarčnejše po porabi vode na trgu. Nizka poraba še toliko bolj pride do izraza v primerjavi z ročnim pomivanjem, pri katerem za povprečno pomivanje porabimo med 40 in 80 litrov vode.

Pomivalni stroj Gorenje GV63325XV navdušuje tudi s patentirano rešitvijo TotalDry (A sušilni učinek), ki posodo temeljito posuši in ji zagotovi popoln lesk. Vrata pomivalnega stroja se namreč po končanem pomivalnem ciklu samodejno odprejo v dveh stopnjah. Najprej so vrata priprta ravno toliko, da odvečna para izhlapi, nato pa se odprejo še za dodatnih nekaj centimetrov. Inovativna funkcija je prijazna rešitev za uporabnika, saj je posoda popolnoma suha in primerno ohlajena za pospravljanje na police.

gorenje_pomivalni_stroj1.jpg

Nadgradnja notranje opreme

Novo generacijo pomivalnih strojev odlikujejo pomembne novosti v nadgradnji notranje opreme. Priročen nastavek v zgornji košari omogoča ločeno zlaganje daljšega pribora. Tako je izkoristek pomivalne površine najboljši, med pomivanjem pa pribor ne zdrsi na dno pomivalnega stroja. Takšna razporeditev zagotavlja boljše pomivalne učinke, izjemno enostavno uporabo in optimalno izrabo pomivalne površine.

Zelo praktična je tudi večja prilagodljivost notranje razporeditve SpaceComfort. Nosilce za krožnike v spodnji košari lahko tudi zložimo in tako pridobimo več prostora za pomivanje loncev in kozic različnih velikosti. Posebni utori na košari za pribor omogočajo njeno premikanje in optimalno prilagajanje prostora v spodnji košari. Tu je še MultiClack sistem, ki omogoča trinivojsko prilagajanje višine košar in tako še dodatno fleksibilnost. Notranjost pomivalnega stroja je iz nerjavnega jekla, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in enostavno čiščenje.

gorenje_pomivalni_stroj2.jpg

Popolna higiena posode in priročna vgradnja

Za družine z dojenčke oziroma majhnimi otroki je zelo praktičen program Higiena, ki zagotavlja dodatno splakovanje s hladno vodo, sledi pa mu podaljšano pomivanje z vročo vodo na 70 stopinjah Celzija, kar je enako učinku sterilizacije. Poseben higienski program uniči 99,9 odstotka bakterij. Zasnovan je posebej za družine z majhnimi otroki, ko je treba zagotoviti visoko raven higiene na otroških krožnikih in stekleničkah.

Gorenjeve pomivalne stroje nove generacije lahko zahvaljujoč prilagodljivemu odpiranju vrat SmartLook preprosto vgradite na višino, ki jo želite. Nosilec cokla, ki je priložen pomivalnemu stroju, namreč omogoča namestitev cokla kuhinje na poljubno globino. Tako je poskrbljeno za estetski videz vaše kuhinje.