Sadni in zelenjavni pladnji

Zberite pladnje, na katerih kupite sadje in zelenjavo, ter jih po želji pripnite na steno tako, da ustvarite pravo tridimenzionalno umetniško delo.

walldisplay_425d_22310.jpg

Piškotni modelčki

Če radi pečete piškote ali pa imate morda piškotne modelčke, pa jih pravzaprav sploh nikoli ne uporabljate, jih lahko v kuhinji razpostavite kot okras.

Kvačkane umetnine

Radi kvačkate, toda nihče več ne želi imeti še enega kompleta vaših podstavkov za kozarce? Zakaj jih ne bi razporedili po steni dnevnega prostora in tako ustvarili prave galerije svojega ročnega dela.

walldisplay_425a_22310_1266976003.jpg

Razigrane rozete

Morda vam kje v kleti prostor zavzemajo stare stropne rozete? Svetujemo vam, da jih prebarvate v živahnejšo barvo in izobesite na steno.

Retro kolaž

Vsaka družina ima shranjenih na kupe starih slik, na katerih se nabira prah. Včasih so bile le spomin,  razporejene v kolaž pa so poleg tega še lep retro okras.

walldisplay_425c_22310.jpg

Keramične skodelice

Imate morda množico različnih starih keramičnih skodelic, ki se med seboj sploh ne ujemajo? Postavite police in jih razporedite tako, da so prav vsem na očeh. Seveda jih uporabite samo, ko pridejo gosti.

Papirnati kozarčki za kavo

Zdaj si lahko brez skrbi privoščite kavo, ki jo lahko popijete po poti. S kozarčki za enkratno uporabo, ki bi sicer polnili bližnje smetišče, lahko namreč naredite pravo moderno umetniško skulpturo.

walldisplay_425b_22310.jpg

Zbirka klobukov

Klobuki niso več tako zelo moderni, vendar pa to še ne pomeni, da ne morete zbrati vseh, ki jih lahko najdete v širši družini, ter jih razporedite v vrsto kot prav poseben stenski okras.