Eleganten zunanji dnevni prostor

Dnevni prostor lahko v toplem vremenu preselimo na teraso. Okrogel beli kavč z vgrajenim priročnim sončnikom in mizo je zasnovan tako, da zavzame kar najmanj prostora, vendar vseeno omogoči udobno posedanje in druženje.

kosmos_modern_club_bar_furniture_by_extremis_e1303317970836.jpg

Nenavadna gugalnica za odrasle

Vrtno pohištvo je lahko zanimiva dekoracija. Viseči stol, ki ga predstavljamo, je povsem udoben, hkrati pa deluje tudi kot umetniška skulptura. Poleg tega pa je še zabaven, saj spominja na gugalnico iz otroških dni, čeprav deluje zelo elegantno. Obesimo ga lahko kar na drevo.

mua_furniture_dedicated_to_love.jpg

Vrtno pohištvo namesto umetniške skulpture

Vrtno pohištvo je lahko uporabno in umetniško hkrati. Kovinska miza s stoli spominja na vrsto kipov ter tako polepša naš vrt. Vrtnega pohištva po navadi res ne povezujemo z umetnostjo, toda zakaj ne bi izbrali takšne opreme, ki bo podaljšek vašega doma le še požlahtnila?

outdoor_patio_furniture_from_harchow.JPG

Naj bo lepo in uporabno

Nekateri kosi vrtnega pohištva bolj spominjajo na umetniška dela, drugi pa so zasnovani tako, da so obenem kar najbolj uporabni. Denimo tako, da jih lahko enostavno premikamo po terasi, udobno uživamo na soncu, hkrati pa imamo vedno na voljo tudi senco. Navdih za tale priročen in estetski ležalnik so bili denimo rimski vozovi.

unique_outdoor_furniture.jpg

Uporabno vrtno pohištvo združuje vse, kar potrebujete za uživanje pred svojo hišo: udoben sedež, še bolj udobno posteljo, senco in prostore za odlaganje, hkrati pa je še v okras zunanjosti vašega doma.