Nekaj nasvetov, kako kamne umestiti v svoj dom, si preberite v nadaljevanju.

Presenetite

Imate kje kakšen prazen prostor, ki potrebuje dekoracijo? Nanj postavite kamen. Preprosto, a učinkovito. Zelo lepo se bo kamen ali zbirka kamenja podala tudi na knjižno polico skupaj z ostalimi lepimi stvarmi, ki jih tako zelo radi občudujete.

how_to_use_pebbles_to_decorate_your_interior_6_500x500.jpg

Umetniško delo

S kamni lahko ustvarite tudi umetniško delo. Naberite nekaj prodnikov, jih prilepite na podlago in jih zasteklite. Obesite jih na steno, lahko jih tudi postavite na polico. Če ste ljubitelj barv, jih lahko celo pobarvate z vam ljubimi barvami.

framed_rocks.jpg

Cvetlični lončki

Kamenčki so tudi odlična dekoracija za lončnico. Delujejo namreč veliko bolj organsko kot pesek ali sama zemlja. Razporedite jih okoli rastline.

Zatiči za vrata

Če se vam vrata ob odpiranju "zaletavajo" ob steno ali kakšen kos pohištva, jih lahko "zaustavite" s kamnom. Za ta namen vzemite kakšen večji kamen. Pazite le, da se ob njega ne boste spotaknili, ko boste hodili mimo.

door_stop_rocks.jpg

Razstavite jih

Kamne lahko položite tudi v steklene posode za sveče ali vaze oziroma z njimi okrasite mizo. Sprejmite naravo v svoj dom z odprtimi rokami.

how_to_use_pebbles_to_decorate_your_interior_24_500x500.jpg

Raztresite jih naokoli

Ni nujno, da kamne razporedite tako, da je vsak na svojem mestu. Raztresite jih po pladnju ali mizi. Tako bo vaš dom deloval veliko bolj pustolovsko. Pustite, da vas vodi domišljija!

Še več idej za dekoracijo s kamni pa najdete v galeriji.